0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zadig & voltaire This Is Love! for Him

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zadig & Voltaire This is Love! for Him Туалетна вода
113 грн
Акція
Zadig & Voltaire This is Love! for Him Туалетна вода (тестер)
100ml
1 706 грн
2 056 грн
Акція
-17%

Zadig & Voltaire This is Love! for Him - Так, це кохання!

 



Надихаючий деревно-фужерний аромат Zadig & Voltaire This is Love! for Him розповідає нам проникливу історію кохання: романтичного, витонченого та емоційного – і в той же час сучасного та динамічного. Власник цього парфуму не ховатиме свої почуття - він естет і вміє проявити їх красиво, тому роман з ним буде просто незабутнім! Він передасть свій настрій акордами теплого дерева, білих квітів, цитрусів, прянощів – такий аромат, як і його власник, справді вміє дарувати насолоду!



Історія аромату

 

Парфум із багатообіцяючою назвою «Це кохання» поповнив портфліо нішевого бренду з інтелектуальною назвою Zadig & Voltaire (отримане на честь однойменної книги Вольтера) у 2020 році. Він був випущений ефектним дуетом з жіночою композицією в співзвучному один одному оформленні і з головними нотами, що перегукуються. Такий вибір ідеально підійде парі, яка шукає гармонії у своїх стосунках!

Авторкою композиції стала Наталі Лорсон – парфумер зі світовим ім'ям. Бренд регулярно залучає до співпраці найбільш талановитих фахівців, і тому його композиції незмінно викликають інтерес у професійній спільноті, а також серед усіх поціновувачів нішевої та елітарної продукції ольфакторів.

Заслуговує на увагу і дизайн флаконів: такий гарний фіал просто неможливо пропустити! Він подібний до унікального кадру, який часом вдається зробити фотографу на заході сонця, коли вода все ще зберігає лимонно-золотий відтінок світила, а небо вже набуло індигової глибини - причому рідкісний знімок ще й зроблений у несподіваному, «перевернутому» ракурсі!

Якщо ви хочете зробити подарунок, що запам'ятовується, або ж самі небайдужі до нішевої ексклюзивної парфумерії – такий флакон неодмінно повинен опинитися у ваших руках! Купити Zadig & Voltaire This is Love! for Him в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього незвичайного французького бренду.

 

Налаштуйтесь на ритм серця!


Лаконічність композиції зовсім не свідчить про її простоту та банальність. Усього три ноти дозволили талановитому майстру викликати в оточуючих відчуття краси, елегантності та стилю.

В якості вступу був обраний соковитий, трохи терпкий і гіркий цитрус – аристократичний, оксамитовий бергамот, що дарує свою енергію, отриману під тропічним сонцем.

Серцевий акорд пройнятий витонченою романтикою: тут розлито солодке біле марево квітучих апельсинових дерев, запах яких ніби переносить вас з мегаполісу на мальовниче узбережжя.

У фіналі простір наповнює вершковий аромат сандалового дерева – неповторно м'який та елегантний.

Вам неодмінно сподобається ця композиція, якщо ви шукаєте ідеальний сучасний парфум на літо. Купити Zadig & Voltaire This is Love! for Him стоїть також усім поціновувачам деревних фужерів – він, безперечно, прикрасить вашу колекцію!