0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo L'Eau Kenzo pour Homme Hyper Wave

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo L'Eau Kenzo Pour Homme Hyper Wave Туалетна вода
1 597 грн
1 924 грн
Акція
-17%
Kenzo L'Eau Kenzo Pour Homme Hyper Wave Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Kenzo L'Eau Kenzo Homme Hyper Wave – Ваша хвиля удачі!



 

Водно-фужерний аромат Kenzo L'Eau Kenzo Pour Homme Hyper Wave з головою накриває потужною хвилею свіжості та прохолоди. Він переливається морськими і цитрусовими, ароматичними, деревними і землістими відтінками, і може виявитися абсолютним літнім фаворитом для тих, хто втомився від важких і насичених парфумів. Новинка, чия назва перекладається як «Гіпер-хвиля», справді неймовірно драйвова, підбадьорлива та енергійна – ідеальний вибір для тих, хто має амбіції та цілі, хто мотивований на досягнення вершин і підкорення стихій, хоч би якими вони були.

Запах моря, свіжого бризу та деревних заростей узбережжя надихає та тонізує – це ідеальний вибір для літніх днів, які насичені подіями та емоціями до краю.



Історія аромату

 

Вперше квітково-водяна освіжаюча «Вода Кензо» (L'Eau par Kenzo) з'явилася в 1996 році. Ця туалетна вода стала одним із найуспішніших проектів парфумерного спрямування ексцентричного та нонконформістського модного будинку, і нині однойменна колекція налічує вже понад 25 фланкерів, що свідчить про неймовірну популярність цих прозорих, чистих флаконів у всьому світі.

Новинка 2020 року видання вийшла ефектним дуетом: чоловіча та жіноча варіація чудово доповнюють один одного.

Творцями туалетної води для сильної статі стали Олівер Кресп та Олександра Моне (Olivier Cresp та Alexandra Monet). Вони адресували свій твір тим із них, хто ніколи не здається і ні в чому собі не відмовляє на шляху до досягнення мети, кого не лякають перешкоди, а лише підігрівають азарт.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – прозорі фіали з немов оплавленого скла й самі подібні до хвилі.

Придбати Kenzo L' Eau Kenzo Pour Homme Hyper Wave в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає і жіноча варіація – разом вони складуть ідеальний подарунок для молодої сучасної пари, що веде насичене та активне життя.

 

Хвиля ваших емоцій


Композиція відкривається життєрадісним, соковитим і солодким акцентом стиглих мандаринів – це дуже темпераментний та оптимістичний початок, який чудово надихає на те, щоб провести яскравий, незабутній день.

Сили для цього подарує вам стрімкий центральний акватичний акорд – прохолодна морська хвиля чиста, прозора та нестримна. За японською традицією такою є хвиля Хокусая, що втілює у собі бурхливе море людських емоцій. Вона віддає вам усю свою міць, і при цьому залишається символом спокійної та гармонійної сили.

Фінал композиції вражає своєю мужністю – деревно-землистий, ароматний дубовий мох – це уособлення надійності та міцності життєвої позиції, запорука наявності внутрішніх ресурсів для вирішення будь-яких проблем.

Якщо вам потрібен свіжий і безперечно харизматичний аромат цього літа, неодмінно варто купити Kenzo L' Eau в інтернет-магазині La Grande - він сповна виправдає всі ваші надії!