0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo L'Eau pour Femme Hyper Wave

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo L'eau Pour Femme Hyper Wave Туалетна вода
1 077 грн
1 297 грн
Акція
-17%
Kenzo L'eau Pour Femme Hyper Wave Туалетна вода (тестер)
100ml
1 444 грн
1 740 грн
Акція
-17%

Kenzo L'Eau pour Femme Hyper Wave – цунамі ультра-свіжості!



Шанувальники парфумерії бренду Кензо цінують її за креативність і різноманітність свіжих, іскристих, легких композицій у стилі японських пахощів – у цій країні важкі щільні аромати просто не прийняті. Чудовим прикладом освіжаючої прохолодної акватики стала композиція Kenzo L'Eau pour Femme Hyper Wave - жіноча варіація нової "хвилі" легендарної Води Кензо.
Вона переливається відтінками цитрусів та квітів, акватики, озону та свіжих прянощів. У компанії з цим ароматом ви проведете щасливе, безхмарне літо – це ідеальний аксесуар для відпустки біля моря, чудовий супутник для неспішних релаксових прогулянок, насолоди свіжим бризом та запахом квітів. Чудовим буде парфум і для літа в місті – воно здасться вам набагато бадьорішим і радіснішим завдяки оптимістичному характеру цього парфуму-антидепресанту!



Історія створення



Знаменита «Вода Кензо» - бестселер, випущений у 1996 році і стрімко набрав популярності за часів Міленіуму – на зльоті минулого століття та на початку нового тисячоліття. Парфум, що традиційно випускається в жіночій та чоловічій версії ефектною парою, став одним із найхарактерніших символів «нульових» та виразною емблемою бренду. Зараз в L'Eau par Kenzo Collection вже три десятки видань для Неї та для Нього – кожен дует об'єднаний певною темою, і ви напевно знайдете в цій добірці аромати, які відгукуються саме вам.
Автором композиції Kenzo L'Eau pour Femme Hyper Wave став Олів'є Кресп (Olivier Cresp), відомий такими чудовими роботами, як Light Blue Dolce&Gabbana, Noa Cacharel, Lacoste Pour Femme, CH Carolina Herrera, Ange ou Demon Givenchy та Angel Mugler: кожне видання - справжній шедевр!
Його новий твір було представлено наприкінці зими 2020 року – якраз на початок весняно-літнього сезону!
Вся лінійка видань L'Eau par Kenzo Collection представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Kenzo L'Eau pour Femme Hyper Wave за дуже приємною ціною з гарантією справжності.



Гіпер-хвиля шарму від Кензо!



Композиція проста і досконала: вона побудована на геніально аранжованих трьох нотах, які досягають ідеальної гармонії між собою.
В якості прелюдії використаний іскристий соковитий рожевий грейпфрут, що надає вашому образу свіжість, що бадьорить, і підкреслює вашу харизму. У «серці» туалетної води тендітно і ніжно пахне романтичний флердоранж – солодка біла квітка апельсинового дерева. Завершується враження яскравим акватичним акцентом лотоса, чия волога ароматна насолода така чудова!
Гарний прозорий флакон незвичайної хвилеподібної форми немов обточений морем – його так приємно тримати в руках! Версія «Гіпер-Хвиля» для дівчат отримала ніжний рожевий відтінок – немов морська вода, підсвічена променями сонця, що сходить!
Якщо вам подобаються водяні квіткові аромати, вам неодмінно варто купити Kenzo L'Eau pour Femme Hyper Wave в інтернет-магазині La Grande – на вас чекає дійсно чарівне літо!