0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian Good Girl Gone Bad Eau Fraiche

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Good Girl Gone Bad Eau Fraiche Парфумована вода
50ml
10 060 грн
By Kilian Good Girl Gone Bad Eau Fraiche Парфумована вода (без клатчу)
50ml
9 123 грн
By Kilian Good Girl Gone Bad Eau Fraiche Парфумована вода (refill)
Немає у наявності

By Kilian Good Girl Gone Bad Eau Fraiche – повітряна жіночність !



 

Кіліан Хеннесі продовжує спокушати прекрасних дівчат своїми розкішними парфумами. Квіткове диво, що отримало назву By Kilian Good Girl Gone Bad Eau Fraiche – це витончена, легка, акватична версія вже добре знайомої цінителям цього бренду «Хорошої дівчинки», подібна до повітряної мелодії, зітканої з запаморочливо гарних, кришталево чистих акордів білих квітів, мускусу і прохолодної води з нотами пудрової жіночності.

Автором новинки став знаменитий парфумер світового рівня Alberto Morillas. Він адресував своє творіння всім цінителькам елегантності та невагомої, піднесеної ніжності – ця витончена парфумована вода ідеально гармонує з весняними днями, вона чудово доповнить ваш образ і спекотним сонячним літом.



Історія аромату

 

Вперше «Хороша дівчинка, яка стає поганою» була представлена у 2007 році, вийшовши у провокаційній лінійці ароматів, присвячених темі спокуси та пороку In The Garden of Good & Evil, куди також увійшли «Місто гріхів», «Заборонені ігри» та інші культові твори цього бренду. Девізом композиції став слоган «Коли я хороша, я дуже-дуже хороша… але коли я погана, то ще краще!» Тема була ефектно розкрита у наступному творі Good Girl Gone Bad Extreme (2017) у шикарному чорному флаконі, упакованому у дорогоцінну лакову скриньку, яку обвиває золотий змій-спокусник.

І, нарешті, 2020-го, бренд презентував свіжу, літню, легку «Хорошу дівчинку», прикрашену акватичними та прохолодними нотами. Заслуговує на увагу і постійний фірмовий стиль флаконів новинки: це розкішні білі з золотом фіали - неймовірна, і в той же час провокаційна краса.

Такий парфум буде воістину незабутнім подарунком, особливо тій красуні, яка вже скуштувала шарм кіліанівської колекції і стала володаркою попередніх композицій: зібрати все тріо і насолоджуватися його досконалістю – межа мрій колекціонерів і тих, хто просто любить тішити себе красивими та безперечно ексклюзивними речами. Придбати By Kilian Good Girl Gone Bad Eau Fraiche ви можете в інтернет-магазині La Grande, де для вас зібрані тільки оригінальні парфуми найвидатніших світових брендів.

 

Ідилія білих квітів на тлі безхмарного неба.


Головну тему в цьому творі виконав туніський апельсиновий цвіт, який також називають флердоранжем. Недарма його вважають квіткою наречених - він втілює невинність, чистоту і бездоганність. Запах його дуже ніжний, солодкий, повітряний - саме так пахне молода прекрасна дівчина навесні. Його ефектно доповнює романтичний дует турецької та марроканської троянди.

У «серці» композиції запаморочливо пахне чуттєвий єгипетський жасмин і жіночна тубероза, доповнені такою бажаною прохолодою акватики.

База цілком оповита чарівною магією мускусу, що м'яко і вкрадливо підкорює всіх оточуючих.

Якщо ви любите влітку легкі, водні та повітряно-квіткові аромати, але при цьому висуваєте високі вимоги до елегантності та вишуканості звучання, вам, безумовно, варто купити By Kilian Good Girl Gone Bad Eau Fraiche !