0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Narciso Rodriguez Narciso Rodriguez for Her Fleur Musc Florale

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • n

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

1 955 грн
Narciso Rodriguez for Her Fleur Musc Florale Туалетна вода (тестер)
100ml
2 700 грн

Narciso Rodriguez for Her Fleur Musc Florale – Мільйон ніжних троянд !

 



Перед вами квіткова деревно-мускусна новинка від знаменитого бренду Наркісо Родрігеса – дизайнера зі США з кубинським корінням, який запропонував жінкам усього світу те, від чого вони не можуть відмовитися – вишукані флакони із чудовим вмістом. У них міститься справжня квінтесенція краси, до того ж у таких різноманітних варіаціях, що будь-яка красуня знайде серед них свій аромат!  

Narciso Rodriguez for Her Fleur Musc Florale створює враження справжньої досконалості, переливаючись своїми мускусними, рожевими, пудровими та деревними відтінками. Це чудовий вибір для весняних та літніх днів, коли так хочеться легкості, компліментів та насолоди досконалістю власної жіночності!

Він залишить про вас враження чарівної жіночої краси, поширивши навколо дивовижний запашний шлейф, і порадує гідною стійкістю: ви можете бути довго впевнені, що абсолютно неперевершені!



Історія аромату

 

Колекція з романтичною назвою «Для Неї» була заснована парфумерним брендом модного американського дизайнера Наркісо Родрігеса в 2003 році, коли вийшов однойменний стильний чорний флакон з неповторним ароматом, що миттєво став бестселером. А в 2017-му з'явилася чудова Fleur Musc, яка повернулася нам більш тонкою та ніжною новинкою 2020 року, видана у форматі туалетної води – Eau De Toilette Florale .

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – їх відомі прості контури і «геометричні» фіали, характерні для всієї колекції For Her, пофарбовані в різні кольори, залежно від настрою і характеру вміщених в них композицій, в 2020 році набула яскравого рожевого відтінку, ніби що підкреслює втілену жіночність твору. Його творцем стала знаменита Соня Констан (Sonia Constant) – майстер-парфумер зі світовим ім'ям.

Придбати Narciso Rodriguez for Her Fleur Musc Florale ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас велику колекцію культових творів цього модного, актуального та стильного бренду.

 

Чуттєвість та ніжність, пристрасть та чарівність!


Кожна жінка багатогранна і є єдністю протилежностей. Цей парфум чудово ілюструє таку дуальність, поєднуючи у собі всі відтінки прояву її мінливої натури!

Рожевий перець та бергамот подарують незвичайний харизматичний старт – терпкий цитрусовий відтінок доповнений тут пряним темпераментним нюансом.

Але головною героїнею твору, безперечно, є прекрасна романтична троянда – чиста, свіжа і ніжна, особливо приваблива завдяки чарівній аурі мускусу, що підкорює своїм неймовірним магнетизмом.

У фіналі краса звучання деревних нот ефектно доповнена пачуливим акордом і зігріта живим і теплим чаклунством амбри.

Якщо вам потрібен аромат, який одночасно дивуватиме і чаруватиме, - безумовно, варто купити Narciso Rodriguez for Her Fleur Musc Florale в інтернет-магазині La Grande!