0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zarkoperfume The Muse

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zarkoperfume The Muse Парфумована вода
893 грн
1 102 грн
Акція
-19%
Zarkoperfume The Muse Парфумована вода (тестер)
100ml
2 923 грн
3 399 грн
Акція
-14%

Zarkoperfume The Muse – кришталева магія чистоти.

 

Нішевий парфумерний будинок з Данії Zarkoperfume представляє абсолютно дивовижний аромат The Muse , що став втіленням чистоти, свіжості, аури, що дзвінить раннього весняного ранку або перших світанкових променів літнього сонечка. Це запах ніби прозорий - і в той же час приємно відчуваємо, він одягає вас в білі одягу, що лягають на чисту шкіру, ніби ви тільки що після прохолодного душу з чудовим милом одягли сарафан або білу сорочку - і насолоджуєтеся відчуттям своєї бездоганності. Напевно, саме так і виглядає Муза – ефемерна, ніжна, чудова – і тому особливо бажана!

Це чудовий денний аромат для теплого сезону – пудрово-мускусний, трохи квітковий та нескінченно гарний! Він адресований як жінкам, так і чоловікам, оскільки створений у манері унісекс, залишаючись незбагненним ідеалом незалежно від гендера.

Історія аромату

 

Творець бренду Зарко Альманн Павлов заснував його в 2008 році, щоб подарувати світові пишність чистої, простої та чарівно красивої природи Скандинавії.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: просте, але дуже якісне прозоре скло та золотиста лаконічна кришка-циліндр не відволікають вас від головного: споглядального насолоди ароматом вмісту цього фіалу. Такий дизайн був придуманий дружиною Павлова Оленою, яка його надихає та підтримує ось уже понад 30 років. Власне, саме вона і є його Музою, тому композиція по праву присвячена їй.

Як подарунок справжнім перфекціоністам цей парфум буде просто ідеальним! Купити Zarkoperfume The Muse в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього незвичайного датського бренду.

 

Прозорий вуаль бездоганності.

Для створення цієї композиції Зарко Альманн Павлов використав лише три ноти, але кожна з них справді бездоганна і прекрасна, а разом вони створюють дивовижну гармонію.

Першим входить аромат квіток бавовни - саме він і дарує те відчуття чогось чистого, білого, що раптово оточує вас, немов шкіри тихо торкаються крила ангела.

Потім набуває незвичайний акцент білого вуду – дивовижного дерева, чий солодко-деревно-смолистий, трохи пряний аромат зачаровує тонким орієнтальним колоритом, захоплює легкістю, наче втілюючи істину про те, що справжня краса – у простоті. Білий уд, використаний тут парфумером, звучить набагато легше і м'якший традиційного для східної парфумерії уда, званого деревом агар.

У фіналі парфум теплішає, стає чудово тілесним, витончено-спокусливим і водночас безневинним, ніби запах шкіри дитини. Це – магія білого мускусу, ніжного, привабливого, чарівного.

Вам, безперечно, варто купити Zarkoperfume The Muse в інтернет-магазині La Grande, якщо вам імпонують аромати чистоти, а прагнення ідеалу – ваше життєве кредо.