0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Azzaro Chrome Extreme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Azzaro Chrome Extreme Парфумована вода
65 грн
Azzaro Chrome Extreme Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Azzaro Chrome Extreme - Вийти з рамок звичного світу!

 

Новий цитрусовий фужер від Azzaro є гідним продовженням чудової лінії «Хром» . Стильний, мужній, яскравий та стійкий парфум Chrome Extreme присвячений морській тематиці та наповнений ароматичними, акватичними, деревними, бальзамічними акордами. Ви ніби чуєте справжнісіньку мелодію океану – величного і величезного, що кличе у свої безмежні дали всіх, хто відважний і відчуває в собі достатньо сил вступити в діалог зі стихією.

Парфум ідеально підходить для того, щоб залишити звичну зону комфорту та натомість відкрити для себе неймовірний світ у всій його глибині та багатогранності!

Історія аромату

 

Вперше цитрусово-фужерний Хром роботи Gerard Haury вразив уяву шанувальників будинку Аззаро в 1996 році. Майже на десятиліття він став бестселером, а потім у новому столітті був переосмислений та виданий у новій версії, що отримала назву Chrome Legend (2007). У ньому зазвучали фужерно-фруктові ноти та з'явився особливий шарм, подарований талантом його авторів – Christophe Raynaud та Olivier Pescheux. З того часу чудова колекція щорічно поповнюється як лімітованими літніми виданнями, так і тематичними фланкерами: у 2010 вийшла версія Sport, у 2012 – Summer, через рік – United, у 2015 – Intense, за ним у 2017 – Pure, у 2019 і ось, нарешті, в 2020 році з'явилася кульмінація колекції - захоплюючий дух Екстрем!

Купити Azzaro Chrome Extreme в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція французького бренду, який талановитий модельєр родом з Італії Лоріс Аззаро заснував ще 1967 року. Перший парфум від Аззаро з'явився в 1975, і ось уже понад 45 років цей бренд задає тренди у всіх сферах моди в б'юті-індустрії Європи, а його твори Azzaro Pour Homme, Wanted і, звичайно ж, «Хром», давно стали загальновизнаними хітами світового масштабу.

 

Екстремальні враження!

Лаконічні аромати чудові тим, що в них відіграє величезну роль кожна нота, і кожен інгредієнт потребує ретельного підбору.

Композиція відкривається сонячним, іскристим акцентом зеленого мандарину, який задає чудовий динамічний старт подальшому звучанню.

Запашні смолисто-деревні ягоди ялівцю дарують парфуму неймовірний чоловічий шарм, а ноти морської акватики – ауру свободи та простору.

Чудовий і привабливий фінал, де кашмеран обволікає своєю деревною магією, а бурштинова амбра живим теплом розтікається по шкірі.

Заслуговує на увагу також фірмовий стиль флаконів: лаконічні та прості, вони прикрашені рельєфними літерами з назвою бренду та хромованими сяючими кришками, що миттєво виділяє їх і робить пізнаваними. Для новинки «Екстрем» був вибраний найнасиченіший з всієї колекції відтінок, що асоціюється з морськими глибинами, на чому і була побудована рекламна кампанія парфуму, промо-ролик якої вийшов неймовірно вражаючим!

Якщо вам близький екстремальний стиль життя, подорожі до океанських просторів, імпонує прагнення до свободи та яскравих вражень - до весняно-літнього сезону вам неодмінно варто купити Azzaro Chrome Extreme в інтернет-магазині La Grande!