0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Attar Collection Crystal Love for Her

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Attar Collection Crystal Love For Her Парфумована вода
100ml
3 527 грн
Attar Collection Crystal Love For Her Парфумована вода (тестер)
100ml
2 822 грн
3 281 грн
Акція
-14%

Attar Collection Crystal Love For Her – Кришталеве кохання…

 



Вся солодка млість Сходу зібрана в цьому чудовому флаконі з ефектною назвою Attar Collection Crystal Love For Her. Ця чарівна східногурманська мелодія ллється ванільними, солодкими, бальзамічними, пудровими, мускусними та шоколадними акордами. Вона оповиває свою володарку розкішним шлейфом, роблячи її неймовірно спокусливою та бажаною.

Такий парфум ідеальний у будь-який сезон – хіба що навесні ви знайдете для себе щось ніжніше. Але якщо цей аромат-спокуса ідеально гармонує з вашим станом, він прикрасить вас у будь-якій обстановці: на побаченні та в години релаксу, заповнить собою час і простір, які ви присвячуєте особисто собі та своїй красі – або послужить чудовим приводом вислухати безліч компліментів і зловити сотні захоплених поглядів, якщо ви використовуєте цю ефектну парфумовану воду як дорогу східну прикрасу.



Історія аромату

 

Творець бренду, арабський купець Аль Хафіт, жив багато століть тому, кочуючи зі своїми караванами по пустелях Сходу, поки не осів у прекрасній оазі, де разом зі своєю сім'єю зайнявся створенням чудових ароматів на основі олій та есенцій, що витягуються з чудових квітів та прянощів, що росли у цьому благословенному куточку. У 21 столітті нічого не змінилося: зараз випуском парфумерії зайняте вже сьоме коліно цієї сім'ї, яка передає секрети пахощів з покоління до покоління.

У наші дні Асім Ахіб Аль Хафіт та його сини розробляють композиції ароматів на основі старовинних рецептів, використовуючи найчистіші традиційні інгредієнти. Виробництво продукції також знаходиться в ОАЕ, але експортуються ці яскраві флакони, оформлені в орієнтальному стилі, по всьому світу: якість, стійкість і особлива аура розкоші цих творів завоювала серця поціновувачів на всіх континентах.

Все сказане стосується і новинки «Кришталеве кохання», презентованої парфумерним будинком у 2020 році. Аромат роботи майстра Nuria Du Chene De Vere вийшов у дуеті з чоловічим парфумом – ці ефектні фіали, прикрашені кришкою, що нагадує традиційну арабську архітектуру, оформлені у співзвучному дизайні: жіночий поєднав у собі білий колір із золотими вигадливими візерунками, чоловічий також розписаний багатим золотом і виглядає, ніби нічне небо.

 

Attar Collection Crystal Love For Her - Історія кохання , що пройшла крізь століття ...


Тандем присвячений романтичній та трепетній історії кохання прекрасної Лейли та поета Меджнуна – класичної арабської притчі, з якою пов'язано чимало витворів мистецтва. Тепер і чудова ольфакторна пара увічнила цю напрочуд гарну історію відданості та вірності.

Композиція відкривається дивовижним ароматом розсипу екзотичних фруктів та солодких оксамитових троянд. У «серці» парфуму спокуса найніжнішого молочного шоколаду вишукано підкреслена пряною ноткою мускатного горіха і багаторазово посилена непереборною магією білого мускусу. У фіналі нас огортає жіночна чарівність дорогоцінної бурбонської ванілі, доповненої східним колоритом бобів тонка.

Купити Attar Collection Crystal Love For Her в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього рідкісного бренду. Вам, безумовно, варто звернути увагу на цей твір, якщо вам імпонують чарівна гурманіка і сповнена жіночого шарму орієнтальність.