0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision Туалетна вода (тестер)
90ml
3 557 грн
Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision Туалетна вода
Немає у наявності

Viktor Rolf Spicebomb Night Vision : обережно, вибухова суміш!

 

Налаштуйте свої прилади нічного бачення точно на ціль – і її гарантовано буде досягнуто з яскравою та експресивною новинкою будинку Viktor & Rolf « Spicebomb Night Vision » . Нова версія знаменитої «Пряної бомби» наповнює простір навколо ароматами теплих та свіжих прянощів, фужерними та цитрусовими нотами, балансує відтінками фруктів та ванілі, солодощі та свіжості, чуттєвої амбри та соковитих трав.

Вам сподобається той забійний ефект, який вона справляє – цей парфум адресований чоловікам харизматичним та сильним, адже тільки в цьому випадку він не затьмарить свого власника!

Відмінний вибір для вечірок та побачень, клубів та посиденьок з друзями, коли важливо заявити про себе та не залишитися непоміченим!

Історія аромату

 

У 2005 році парфумерний бренд Viktor & Rolf яскраво та голосно презентував свій найвідоміший аромат – жіночу Flowerbomb. Популярність його виявилася справді вибуховою: на сьогоднішній день у колекції фланкерів «Квіткової бомби» понад шість десятків фланкерів, що надзвичайно вражає!

Натхненні успіхом, парфумери бренду вирішили випустити і чоловічу лінію, розпочавши у 2012 році з зухвалого парфуму Spicebomb – темпераментного аромату роботи Olivier Polge, у якому головний акцент було зроблено на спеції з нюансами шкіри та тютюну. Зараз у колекції вже десять видань, і «нічна» варіація – одна з найбільш вражаючих та незабутніх.

Заслуговує на увагу і фірмовий дизайн флаконів, виконаних у вигляді бомби – саме в цій стилістиці було виконано флагманську жіночу парфум, а тепер і чоловічі «бомби» завоювали модний простір. На відміну від гламурного дизайну Flowerbomb, чоловічі Spicebomb відверто брутальні, маскулінні - і особливо це стосується новинки 2019 - туалетної води «Нічне бачення», флакон якої подібний до гранаті, підсвіченої зеленим сяйвом. Цей фланкер так сподобався публіці, що через рік його повторили в більш насиченій варіації парфумованої води.

Купити Viktor & Rolf Spicebomb Night Vision в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього французького бренду, заснованого в 1993 році епатажними голландськими дизайнерами Віктором Хорстінгом та Рольфом Снереном.

 

Перемога забезпечена!

Над новою версією «Пряної бомби» працював творчий дует Nathalie Lorson та Pierre Negrin. Це відомі майстри, і не дивно, що у них знову вийшов бестселер: раніше Наталі Лорсон вже подарувала світові такі парфуми, як Encre Noire Lalique, Gentleman Givenchy та Black Opium Yves Saint Laurent, а П'єр Негрін відомий роботами Interlude Man Amouage та Ralph Lauren Blue .

Поєднавши свої таланти, вони отримали вибухову суміш, яка динамічно та зухвало стартує багатоплановим цитрусовим міксом із зелених мандаринів та грейпфрутів, прикрашених соковитою фруктовою нотою яблука сорту «Гренні Сміт». Кардамон надає цьому вступу динаміку та темперамент.

Потім розкривається центральний пряний акорд – перед нами феєричний розсип спецій: тут відчуваються чорний і червоний перець, мускатний горіх і шавлія, запашна гвоздика та елегантна квіткова нотка герані.

Фінал підкорить вас принадним поєднанням карамельно-пряних бобів тонкого і горіхового з гіркуватою мигдалю на шикарній дерев'яній базі.