0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Chloe Nomade Absolu de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Chloe Nomade Absolu De Parfum Парфумована вода
435 грн
Chloe Nomade Absolu De Parfum Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Chloe Nomade Absolu De Parfum – парфум для прекрасної мандрівниці

 

Будинок Chloe створив напрочуд романтичний і злегка авантюрний аромат для всіх, кому не сидиться на місці, хто любить подорожі та пригоди, чия душа прагне нових вражень і наповнена яскравими спогадами.

"Кочівниця" - так перекладається назва цієї новинки - парфумованої води "Nomade Absolu De Parfum" , і все в ньому говорить про те, для кого саме він призначений: флакон у вигляді стремена з витонченою і стильною шкіряною "вуздечкою", а також привабливі дерев'яні , ароматичні, деревні та зелені акорди, підсолоджені фруктовими нотами… Утім, у далеких мандрах жінка завжди залишиться жінкою, і тому тут є місце і пудровим, і притягальним мускусним нотам.

Відмінний вибір для осені, коли багатьох тягне у незнайомі, але здаються прекрасними країни – жінок, чиї душі вільні та крилаті!

Історія аромату

 

Новий «Номад» став продовженням захоплюючої та прекрасної колекції, початок якої було покладено у 2018 році однойменною композицією. Потім лінійка отримала продовження у вигляді туалетної води, а 2020-го була представлена і вечірня, концентрована версія «Абсолю» у форматі парфумованої води.

Автором усієї трилогії став чудовий майстер Квентін Біш (Quentin Bisch), чиєму таланту ми завдячуємо появою таких бестселерів, як Fleur Narcotique від Ex Nihilo, La Belle від Jean Paul Gaultier, Pure XS For Her від Paco Rabanne, Victoria від Victoria's Secret або яскравої новинки Angel Nova від Mugler.

Заслуговує на увагу і оригінальний стиль флаконів, що нагадують про кінну подорож – чудова дизайнерська ідея!

Купити Chloe Nomade Absolu De Parfum в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, що існує з 1952 року, що подарував світу безліч модних ідей, включаючи pr?t-?-porter de luxe, і випускає елітну парфумерію ось вже понад 45 років, із 1975-го.

 

Насолоджуватися моментом…

Композиція відкривається принадною, солодкою з кислинкою жовтою сливою мірабель - спочатку соковитою і вологою, потім все більш густою, немов аромат джему.

З цим мотивом дивовижно перегукується запах дуже незвичайного в парфумерії інгредієнта davana – теплого пряного полину з фруктово-деревними нюансами, з відтінками абрикосу, чорниці та моху, із чарівними бальзамічними тонами. З ним чудово гармонує дубовий мох - удвох вони складають чудовий, дуже стильний серцевий акорд.

У фіналі на перший план поступово виходить м'який, вершковий відтінок сандалового дерева, оповитий чуттєвою магією мускусу.

Весь ансамбль разом складається в чарівну ніжно-замшеву вібрацію, дуже приємну, плавну та спокійну.

Вам, безумовно, варто купити Chloe Nomade Absolu De Parfum в інтернет-магазині La Grande, якщо вам імпонують парфуми комфортні – і при цьому жіночні, з якими можна вирушити хоч на край світу!