0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Lost Cherry

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Lost Cherry Парфумована вода
6 804 грн
Хіт
Tom Ford Lost Cherry Парфумована вода (TRY)
2 268 грн
Tom Ford Lost Cherry Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Tom Ford Lost Cherry Набір (парфумована вода 50 мл + парфумована вода 10 мл)
Немає у наявності

Tom Ford Lost Cherry - п'янка вишня

 

Коли ви знімаєте кришку з флакона парфуму Tom Форд Lost Cherry , у вас відразу ж складається враження, що перед вами натуральний вишневий лікер - солодкий, мигдальний, спокушаючий напій, який кружляє вам голову п'янкими нотками і зводить з розуму своєю привабливою силою. Це абсолютно натуральна вишня у флаконі, і якщо вам імпонує ця нота, знайомство з таким ароматом має відбутися неодмінно! Адже Том Форд – визнаний майстер створення реалістичних, і при цьому художньо аранжованих композицій: у його інтерпретації це вже не просто вишня, а вишенька на торті вашої мрії – прекрасна, спокуслива компліменти.

Солодкі та мигдалеві, горіхові та фруктові, ванільні та пряні, амброві та деревні акорди цього парфуму знаходять невимовний шарм завдяки додаванню найцікавішої алкогольної нотки смачного лікеру. Справжня чуттєво-гурманська насолода, яка буде з вами весь день за першим побажанням!

Історія аромату

 

Творець бренду Том Форд – відомий американський режисер і дизайнер, який у 2005 році увійшов у світ моди, спочатку запропонувавши ексклюзивні оправи для окулярів, а через рік – і елітну парфумерію. Дебютом бренду став справжній шедевр - «Чорна Орхідея», і з того часу парфумерія від Тома Форда стала синонімом престижу, розкоші та гедонізму – прагнення колекціонувати чуттєві насолоди, які пропонує нам життя.

Над новинкою зі стильної колекції Private Blend під назвою «Втрачена вишня» працювала Louise Turner, чудовий майстер-парфумер, творець таких шедеврів, як ціла колекція «туфельок» Good Girl від Carolina Herrera, а також таких яскравих новинок, як Bella від Nina Ricci або Angel від Nova Mugler

Порадує вас і ефектний, стильний флакон – традиційний для фордівських бестселерів лаконічний і відомий силует набув насиченого вишневого відтінку. Такий фіал неймовірно привабливий, до нього так і тягнеться рука, де б він не стояв – на полиці парф-бутика або на вашому туалетному столику.

Купити Tom Ford Lost Cherry в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня парфумерія найпрестижніших світових брендів.

 

Аромат втраченого раю.

Композиція відкривається пікантною кисло-солодкою нотою вишні – яскравою, соковитою, неймовірно насиченою. Вона гармонійно доповнена горіхово-пряною, солодкуватою з чарівною благородною гіркуватою мигдальною нотою, що чудово поєднується з п'янкою солодкістю лікеру.

Вишнева феєрія продовжується і в «серці» твору – тепер ви зможете насолодитися густим, смачним ароматом сиропу з вишень сорту «гріот». Цей акцент ефектно доповнений солодкою стиглою сливою та прикрашений пахощами чуттєвих квітів – турецької троянди та медового жасмину самбак.

І, звичайно ж, вас просто зачарує багатогранна шикарна база, майстерно складена з солодощі бобів тонка, ванілі та бензоїну, що чудово поєднується з божественною ноткою перуанського бальзаму. Не менш чарівно звучить і дерев'яна лінія, де чуються вершкові ноти сандала, димно-шоколадні тони ветивера, смолисті нюанси білого кедра. Пряні переливи кориці, гвоздики та пачулів дарують ефектний фінальний штрих.