0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Instant Crush

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Instant Crush Парфумована вода
111 грн
Хіт
Mancera Instant Crush Парфумована вода (тестер)
120ml
2 926 грн

Mancera Instant Crush - руйнування шаблонів!

 

Парфумерний будинок Mancera представив парфум, який справді ламає стереотипи: новинка з інтригуючою назвою Instant Crush захоплює уяву запаморочливим міксом теплих пряних та деревних, амбрових та ванільних, пудрових та мускусних, цитрусових та металевих, рожевих та шкіряних акордів. Єдність протилежностей, вражаючі контрасти - цей парфум - справжня головоломка для всіх любителів складних, неординарних, харизматичних ароматів, які створюють нетривіальний, абсолютно унікальний імідж своїм власникам.

Парфум адресований сміливим та стильним чоловікам та жінкам, які звикли самі створювати та диктувати модні тренди. Це на них дорівнюють інші – самі ж вони вибирають собі аксесуари, аромати та вбрання виключно за принципом власних уподобань та смаків.

Трохи історії

 

Чудовий, сповнений експресії та харизми парфум Mancera Instant Crush отримав визнання не тільки у шанувальників бренду, а й у парфумерів-професіоналів. У 2019 році, як тільки аромат був презентований на щорічній виставці творів нішевих брендів для обраних поціновувачів Esxence у Мілані, аромат отримав нагороду від міжнародного порталу Fragrantica. Readers' Choice Awards – це своєрідний «приз народних симпатій» від парфумерів та користувачів сайту, який об'єднав тих, для кого парфумерія – робота чи хобі.

Автором композиції Mancera Instant Crush став П'єр Монталь, творець бренду Мансера, який він розвиває разом зі своєю дочкою Амелі талановитим дизайнером. Чудові твори, створені батьком, Амелі Мансера поміщає елегантні флакони з особливого скла, що застосовується в космічних кораблях. Це забезпечує ідеальне збереження ароматів від несприятливого довкілля – сонця, перепадів температури, вологості. Ось чому ці аромати так довго зберігаються в первозданному вигляді, незмінно радуючи якістю та вишуканим шлейфом!

Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Mancera Holidays Ви можете за приємною ціною з гарантією справжності.

 

Насолоджуйтесь Mancera Instant Crush, ламаючи всі стереотипи.

Композиція захопить вас ефектним міксом цитрусів та прянощів. Дарунки Сицилії, що освіжають і тонізують плоди бергамота та мандарину, чудово поєднуються з пряним трав'яним акордом дорогоцінного шафрану та харизматичного імбиру.

Теплий, чуттєвий деревно-амбровий акцент молекули Amberwood у серцевому акорді прикрашений романтичним квітковим букетом, що складається з оксамитових марокканських троянд, хвилюючого єгипетського жасмину та барвистим східним штрихом почуттів з Індонезії.

Базовий акорд спокушає спокусою марроканської ванілі та чуттєвою, ніжно-сексуальною хмаринкою білого мускусу на елегантній дерев'яній підкладці із вершкового сандала та дубового моху.

Якщо вам імпонує флорієнтальний напрямок у парфумерії, вам неодмінно варто купити Mancera Instant Crush в інтернет-магазині La Grande – він точно стане окрасою вашої колекції, радуючи вас на святах та побаченнях!