0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Armani Prive Gardenia Antigua

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Armani Prive Gardenia Antigua Туалетна вода
125 грн
Armani Armani Prive Gardenia Antigua Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Armani Prive Gardenia Antigua – магія райських островів

 



Одна з найгарніших колекцій цього знаменитого парфумерного дому Armani Prive – поповнилася чудовою новинкою в квіткових деревно - мускусних тонах, чарівною парфумованою водою "Antigua". Тут домінує нереальної краси кремова гарденія в серпанку мускусних, цитрусових, лактонних та анімалістичних акордів. Аромат звучить, немов музика вечірнього сонця на океанському узбережжі – привабливо і магічно, емоційно і яскраво. Вона пестить сприйняття і служить справжньою насолодою для всіх, у кого розвинені естетичний смак та вміння насолоджуватися кожним моментом життя!



Історія аромату

 

Творець бренду, всесвітньо відомий італійський модельєр Giorgio Armani (Джорджіо Армані), присвятив цю композицію одному зі своїх найулюбленіших куточків на планеті, де він розслаблюється та надихається. Антигуа в Карибському морі належить до Малих Антильських островів Атлантики – це справжній земний рай, де тіло і душа відпочивають, а фантазія та уява, навпаки, знаходять крила. Багата і прекрасна тутешня рослинність не могла не спонукати на створення такого твору, а нереальної краси заходи сонця на березі, коли гаряче сонце, поступово остигаючи, повільно опускається в ласкавий океан, послужили темою для твору, характер якого в точності відтворює цю чарівну картину.

Це чудово вдалося талановитим майстрам Дорі Багріш та Гаррі Фремону, які представили свій витвір у рамках престижної лінійки «Les Eaux» у 2020 році. Початок зими видався справді гарячим для бренду Армані, адже він представив одразу цілий квартет вод, об'єднаних географічною тематикою: кожна з них приурочена до якогось чудового місця на нашій планеті. Так, окрім «Гарденій Антигуа», були презентовані «Троянди Мілана», японський «Жасмін Кусамоно» та китайський гірський «The Yulong».

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, прикрашених характерною кришкою у формі чорного каменю – загальною рисою колекції «Прайв».

Придбати Armani Prive Gardenia Antigua в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, заснованого в 1975 році, і з того часу є взірцем яскравої італійської моди у сфері не тільки парфумерії та косметики, але перш за все престижних колекцій одягу та аксесуарів.

 

Коли зустрічаються сонце та море…


Соковитий сонячний мандарин, яскравість якого посилена до максимуму пряним рожевим перцем і витончено підкреслена цитрусовими пахощами неролі, м'яко хилиться до заходу сонця. Коли на острові вечоріє, починають чудово пахнути квіти, і найпрекрасніше звучить ніжна, кремово-вершкова гарденія в ефектному обрамленні екзотичного солодкого іланг-ілангу та медового жасмину. Опускаючись до горизонту, світило торкається води, солонуваті відтінки якої чудово передані нотою сірої амбри, а чуттєвість, розлита в цей момент у повітрі пахощами орієнтальних пачулів, просочує вашу шкіру, роблячи тіло витончено-сексуальним завдяки ніжному білому мускусу.

Якщо вам необхідний по-справжньому сонячний аромат для релаксу та насолоди найкращими моментами життя – неодмінно варто купити Armani Prive Gardenia Antigua в інтернет-магазині La Grande, і відчути цю чарівність.