0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Armani Prive the Yulong

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Armani Prive The Yulong Туалетна вода
125 грн
Armani Armani Prive The Yulong Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Armani Prive The Yulong – чайна церемонія для обраних

 

Символ італійської елегантної розкоші – модний дім Армані – представляє новий скарб своєї витонченої колекції Armani Prive: дивовижний, тонкий аромат чаювання серед білих квітів – «The Yulong» . Цей фужерний зелений парфум огорне вас свіжістю цитрусів та зелені, приверне природною магією дерева та землі, спокусою прянощів та мускусу – все це так бажано навесні та влітку!

Композиція присвячена одному з найдорожчих і найсмачніших сортів чаю на землі, чудовому «Улуну» («Оолонгу»). Він виробляється в Китаї та має багатовікову історію – сорт відомий з часів правління династії Мін. Поціновувачі вибирають його за незрівнянний квітковий запах - саме він підкорює людей у всьому світі, змушуючи вибирати його для особливих чайних церемоній.

Хочете відчути цю невимовну атмосферу? Додайте дорогоцінний аромат у свою колекцію!



Трохи історії

 

Твір продовжив знамениту колекцію Armani Prive, яку маестро Джорджіо Армані спочатку адресував лише вузькому колу своїх найближчих друзів. Однак успіх перших композицій змусив модний дім зробити їх надбанням шанувальників по всьому світу, і зараз ця незрівнянна лінійка ароматів вважається однією з найелітніших у світі парфумерії.

У 2008 році було створено піднесене, акварельне продовження ідеї «Прайв» - Les Eaux. На відміну від головної серії, сюди увійшли туалетні води – легші та ніжніші. Вона налічує 14 видань, до створення яких було запрошено найкращих сучасних майстрів.

Новинку 2020 року представила талановита та приваблива парфумер Жюлі Массе (Julie Masse), яка подарувала бренду Армані півтора десятки чудових парфумів, у тому числі шедевральну лінійку Sі (Fiori, Passione, Intense).

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів з незвичайною кришкою у вигляді обточеного природного каменю – чорного оніксу. Сам фіал виконаний із прозорого дорогого скла, як і вся лінія Les Eaux із фешенебельної колекції Армані Прайв.

Придбати Armani Prive The Yulong в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього престижного італійського модного будинку.

 

Ароматний чай у саду білих квітів



Твір звучить витончено, це справжнє чаклунство: спочатку цитрусові бризки наповненого сонцем мандарина поєднуються з витонченою зеленню петітгрейну. Інтригу до цієї свіжої прелюдії вносить пряна, ароматна нота кардамону.

Головною темою туалетної води виступає міцний, запашний чай. Тут створено чудовий мікс одразу двох сортів – тонізуючого зеленого та бархатистого, шляхетного чорного. Романтичну лінію аромату ведуть чарівні тони запаморочливого жасмину та хвилюючих квітів апельсина – флердоранжа.

Найніжніший пудровий флер ірисів завершує цю квіткову феєрію, м'якою хмаркою лягаючи на чуттєву базу з амбрети та ветиверу з його деревно-димно-шоколадними відтінками.

Якщо ви любите чай та шукаєте ідеальний аромат для весняних і літніх днів – ідея купити Armani Prive The Yulong в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою!