0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yves Saint Laurent Ysl Mon Paris Intensement

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent YSL Mon Paris Intensement Парфумована вода
2 457 грн
2 890 грн
Акція
-15%
Yves Saint Laurent YSL Mon Paris Intensement Парфумована вода (тестер)
2 974 грн
Акція

Парфумерія Yves Saint Laurent YSL Mon Paris Intensement



Якщо в зухвалому весняному вітрі, наповненому диханням квітучих рослин, тихим шелестом молодого листя та приємною свіжістю, ви відчуваєте заклик стати вільною та безтурботною – значить, ви повністю готові до знайомства з парфумерною новинкою бренду Yves Saint Laurent. Адже парфумована вода YSL Mon Paris Intensement, презентована у 2020 році – це відображення духу жіночної, незалежної та привабливої особи, яку захоплює романтика та чуттєвість у стосунках. Стильний і яскравий аромат запам'ятовується своєю глибиною, багатогранністю, ідеально збалансованим звучанням, в якому вгадуються запахи фруктів і ягід, пахощі квітів, розкішні деревно-мускусні ноти.



Романтика & розкіш у парфумерії YSL


Ще більше пристрасті в обіймах, ще більше ніжності та палкості! А хіба може бути інакше, якщо ваші побачення відбуваються в місті кохання, оспіваному поетами та художниками? У тій точці земної кулі, де мріють опинитися закохані з різних куточків планети! Саме тут, у світовій столиці моди, де кожна мальовнича вуличка сприяє романтиці, народжуються по-справжньому спокусливі аромати. Бажаєте придбати один з них і поповнити свою колекцію гідним виданням? Для цього варто купити YSL Mon Paris Intensement .

Флер парфумованої води спокусливий, немов хвилюючі відчуття від тепла рук коханого. Її вкрадлива м'якість асоціюється з ніжними поцілунками, а весь той калейдоскоп емоцій, які ви відчуваєте, насолоджуючись багатогранністю парфуму, схожий на вихор відчуттів, що захоплюють вас при зустрічі з другою половинкою.

Складне та багате оформлення парфумерного продукту з одного боку повністю відповідає стилю однойменного сімейства ароматів, перший із яких був презентований у 2016 році. З іншого боку – підкреслює його приналежність до робіт знаменитого французького бренду, аромати якого асоціюються з розкішшю, успішністю, життям у достатку.



Парфум, що спонукає до перевтілень


Власниця парфумованої води може бути легковажною або інтригуючою, зухвалою або стриманою. Але вирішивши купити YSL Mon Paris Intensement, вона повинна бути готова до великої уваги до своєї персони, до зацікавлених поглядів та шквалу компліментів. Цей парфум - з тих видань, які відповідають яскравому образу, чудовому настрою, світлим думкам та чарівному стану закоханості.

Парфюмова вода спокушає свою володарку скибочками солодкої груші і часточкою соковитого апельсина, заряджаючи при цьому енергією. Вона огортає її смородино-малиновим флером, доповненим акцентом елегантного, що несе прохолоду і терпкість бергамота. У «серці» композиції вгадуються ноти болгарської та травневої троянди, запахи чарівної півонії та білої фрезії, п'янкого та хтивого дурману. Густий та теплий бензоїн у тандемі з грайливою ваніллю звучать у фіналі композиції. Їх доповнюють відтінки смолистих пачулі, спокусливий білий мускус, а також молекула кашмерана, що несе м'якість і чуттєвість.