0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani In Love With You Freeze

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani In Love With You Freeze Парфумована вода
3 430 грн
Armani In Love With You Freeze Парфумована вода (тестер)
100ml
2 722 грн

Armani In Love With You Freeze: щастя, стій - замри, мить !

 



Якщо вам хочеться зберегти ваші почуття назавжди, дозволивши їм залишитися настільки ж яскравими та виразними, як у пору їхнього розквіту, Armani In Love With You Freeze дозволить вам здійснити цю мрію, наче зупинивши момент найвищого щастя. Ця орієнтально-квіткова композиція прикрашена деревними та чутливими, цитрусовими та фруктовими акордами – вона прекрасна, наче світанок, неначе юна дівчина.

Вона стане ідеальним доповненням вашого образу навесні та влітку, будучи доречною будь-коли, адже її шлейф хоч і дуже відчутний, але ніжний і надзвичайно комфортний. До того стійкість цього парфуму стане приємним сюрпризом для його володарки: у своїй чарівності ви можете бути впевнені так нескінченно довго, як і в силі своїх почуттів!



Історія аромату

 

Ідеєю для створення цієї композиції стала зворушлива історія про те, як закохані вирішили заморозити ті миті, які зробили їх особливо щасливими, щоб вони стали вічністю, і ними можна було насолоджуватися все життя. Ось чому дивовижна «Love Story» вийшла відразу у двох втіленнях – фужерному чоловічому Stronger With You Freeze та квітково-східному жіночому In Love With You Freeze. Обидва вони стали продовженням парфумів, що вийшли у 2017-19 роках та поповнили колекцію Emporio Armani.

Для рекламної кампанії був знятий надзвичайно романтичний рекламний ролик, в якому пара згадує і переживає знову всі свої найщасливіші моменти: першу зустріч на жвавій міській трасі, перше побачення в парку атракціонів, перший поцілунок у променях сонця, що сходить, перший момент близькості, перше вимушене розставання - і розуміння, що це просто неможливо...

Дует був представлений у близьких по дизайну матових, немов запітнілих від інею флаконах. Жіноча версія відливає зсередини приглушеним рожевим світлом, ніби світанок в туманному серпанку осіннього ранку з раннім заморозком.

Купити Armani In Love With You Freeze в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція цього легендарного бренду, заснованого ще в 1975 році в Мілані, і з того часу гордо несе звання флагмана шикарної моди по-італійськи.

 

Світанок назавжди…


Аромат цієї парфумованої води дозволить вам знову і знову переживати найсолодші і трепетні моменти закоханості, немов уперше.

Композиція вступає чудовим фруктовим акордом, де сонячна енергія мандарину поєднується з ароматною пікантністю вишні, соковитою насолодою груш і врівноважується терпким цитрусовим штрихом мандарину.

«Сердечний» акорд» переносить нас у квітучий сад, огортаючи пахощами ніжних квітів півонії, солодко-медового жасмину самбак і кришталевих конвалій.

У фіналі на перший план виходить виразний акцент почуттів зі своїм східним колоритом, у хмаринці чуттєвого привабливого мускусу. Деревні ноти з багатогранним ветивером мерехтять то димом, то чорним шоколадом.

Якщо вам необхідний аромат-символ, який може стати талісманом вашого кохання, з яким ви зможете вирушати на хвилюючі побачення, а потім, завмираючи від щастя, згадувати їх і знову смакувати кожну мить, вам неодмінно варто купити Armani In Love With You Freeze в інтернет-магазині La Grande!