0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum Парфумована вода
2 196 грн
2 584 грн
Акція
-15%
Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum – букет троянд для найпрекраснішої на світі!



Чудова колекція Mon Guerlain поповнилася чарівною новинкою Bloom of Rose Eau de Parfum. Ця орієнтально-квіткова парфумована вода звучить романтично і жіночно, змушуючи чоловічі серця битися частіше, хвилюючи і пробуджуючи фантазію. Недарма обличчям рекламної кампанії нової версії, як і раніше, залишається блискуча актриса Анджеліна Джолі, яка втілила дивовижно чуттєвий і привабливий образ тієї, яка варта такого чарівного подарунка.

Цей твір стане ідеальним доповненням образу для побачення, світського виходу або важливої зустрічі, на якій ви абсолютно не плануєте ховати і применшувати силу своєї чарівності – навпаки, збираєтеся продемонструвати шарм істинно красивої жінки всім навколо, щоб світ отримав ще одне підтвердження вашої сліпучої краси!



Історія аромату

 

Новинка з культової колекції Mon Guerlain, початок якої було започатковано Тьєррі Васером у 2017-му, стала продовженням теми туалетної води «Цвітіння троянди», що вийшла 2019-го. Через рік модний дім вирішив подарувати шанувальницям справжніх французьких троянд більш глибоку і насичену версію їх аромату у форматі парфумованої води. Треба сказати, що композиції варіацій EDT і EDP не тотожні: хоча вони мають спільні ноти, які роблять знайомим звучання, проте витончені відмінності дозволяють кожному твору мати свій індивідуальний характер.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – це легендарний класичний «чотирилист», в 1908 році запропонований самим Жаком Герленом, який з тих пір використовується для особливо елегантних творів бренду. Відомо, що колекційні видання виготовляються не зі скла, а з натурального гірського кришталю, але навіть у звичайному виконанні такий флакон чудовий. Видання 2020 року у версії EDP відрізняється від своїх попередників відтінком тисненої стрічки, що оперізує шийку флакона: у флагмана колекції вона золотиста, а у новинки – насичено-червона.

 

Гімн полум'яної троянди!


Твір парфумерів Тьєррі Вассера і Дельфін Джелк відрізняється напрочуд точним і ретельним підбором інгредієнтів композиції, і в першу чергу це стосується її головної героїні – королеви квітів троянди. Щоб передати всі грані її краси, майстри вибрали два сорти – турецьку та болгарську, що пахнуть багатогранно, глибоко, захоплюючи своїми медовими та бархатистими відтінками.

Відкривається парфумована вода розкішною болгарською трояндою, обрамленою соковитою солодкістю груш та аристократичною терпкістю бергамота.

У серцевому акорді турецька троянда виступає в романтичному і хвилюючому дуеті із солодким жасмином самбак. Особливий шарм надає їхньому звучанню гірська лаванда сорту Carla Lavander, вирощена в Провансі спеціально для цієї парфумерної колекції.

На завершення вас спокусить фірмове поєднання ванілі та сандалу, характерне для творів цієї лінійки, з фінальним чуттєвим штрихом почулів.

Придбати Mon Guerlain Bloom of Eau de Parfum в Україні ви можете прямо зараз в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас вражаючу добірку творів знаменитого на весь світ паризького бренду, славетна історія якого налічує майже два століття.