0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Calvin Klein Eternity for Men Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Calvin Klein Eternity for Men Eau de Parfum Парфумована вода
67 грн
Акція
Calvin Klein Eternity for Men Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
100ml
1 221 грн
1 471 грн
Акція
-17%

Calvin Klein Eternity for Men Eau de Parfum

 

Модний дім Кельвіна Кляйна представляє новий аспект «Вічності» – чудову сучасну реінкарнацію свого шедеврального видання Eternity for Men у варіації Eau de Parfum . Це чудове видання, що розставило по-новому бездоганні акценти класики, що ефектно переливається фужерними та свіжо-пряними, деревними та трав'яними, лавандовими та озоновими, фруктовими та амброво-мускусними відтінками.

Запах цей насичений і шлейфовий, сильний та вишуканий одночасно – ідеальний вибір для свят, особливих подій та зустрічей, що хвилюють! Він підкреслить ваш статус та елегантність, відкриваючи для вас серця і дозволяючи вам продемонструвати всю багатогранність своєї унікальної особистості, де за вольовою, мужньою зовнішністю ховається романтичність та чуттєвість натури.

Трохи історії

 

До тридцятиріччя виходу незмінно прекрасного і завжди актуального «вічного» твору Eternity будинок Calvin Klein у 2019 році випустив чудовий фланкер, що підкреслює одночасно витонченість та мужність, ніжність та силу, чарівність та харизму. Саме такі якості вдалося втілити в новинці Calvin Klein Eternity for Men Eau de Parfum парфумерам цього бренду та акторам, які взяли участь у рекламній кампанії – зокрема, її обличчям знову виявився Джейк Джилленхолл, компанію якому склали Рік Гонсалес, Джордан Барроуз та Тіаго Алькантара.

Флакон фірмової форми, звичний у цій колекції, отримав дуже красивий зелений відтінок, який чудово гармонує з шоколадним кольором коробки. Таке поєднання символізує єднання з природою та повернення до витоків, досягнення балансу між сучасними амбіціями великого міста і тією насиченою енергетикою, яку дарує нам наша планета у своїх первозданних куточках.

Вся легендарна колекція Eternity , що недарма перекладається як «Вічність», представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, - тут можна купити за приємною ціною з гарантією справжності.

 

Сучасний ідеал

Звучання стартує яскраво та дзвінко, наповнюючи світлою, позитивною енергією все навколо: так звучать ноти чистого озону та соковитого яблука, прикрашеного ароматною зеленою гілочкою шавлії.

«Серце» парфуму звучить мужньо і елегантно – і це не дивно, адже тут зібраний ансамбль, що став бездоганною класикою, з деревних смолистих тонів кипарису в обрамленні аристократичної прохолоди лаванди, ментолово-квіткової герані і пряного мускат.

М'який шарм замшевих нот фіналу посилюють чарівність вашого образу, прикрашаючи його чуттєвими акцентами сірої амбри та оксамитово-пудрового ірисового кореня на ефектній підкладці з гармати – рідкісної деревно-зеленої ноти з орієнтальними відтінками кориці та диму.

Сезон цього аромату – весна, літо та осінь, він однаково гарний як днем, так і ввечері. Якщо вам імпонує така ефектна сучасна мужність, що поєднала в собі енергетику класичного фужерного та чари дерево-замшевого напрямку, вам неодмінно варто купити Calvin Klein Eternity for Men Eau de Parfum в інтернет-магазині La Grande!