0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Masaki Matsushima Mat; Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Masaki Matsushima Mat; Homme Туалетна вода
774 грн
Акція
Masaki Matsushima Mat; Homme Туалетна вода (тестер)
80ml
921 грн

Masaki Matsushima Mat; Homme - Весняний настрій усюди!

 



Гармонійне переплетення азіатських традицій та європейського стилю знову виявляє нам Masaki Matsushima у своїй деревно-пряній композиції «Mat ; Homme». Це видання захоплює майстерним міксом цитрусових, ароматичних, бальзамічних, амбрових та свіжих пряних акордів. Твір звучить стильно та стримано, в азіатському дусі, де не прийнято ставити аромат попереду особистості – навпаки, він повинен служити вам ідеальним тлом і підкреслювати всі ваші переваги, посилюючи вашу індивідуальність та відтіняючи харизму. Завдяки цьому парфум, безперечно, сподобається чоловікам різного віку та характеру, але особливо гарний він на молодих життєрадісних хлопцях – енергійних та зухвалих, веселих та оптимістичних. І навіть дівчата, які віддають перевагу свіжим цитрусовим композиціям, зацікавлено поглядають на цей незвичайний флакон своїх бойфрендів!



Історія аромату

 

Хоча знаменитий бренд Masaki Matsushima давно не радував своїх шанувальників новинками, але рік 2020 подарував їм продовження топової колекції Mat;, початок якої було покладено напередодні Міленіуму. Починаючи з 2000 року, коли була презентована Mat; White, щорічно виходила чергова версія, що символізує новий колір. З того часу в цій лінійці з'явилося вже майже два десятки творів, адресованих аматорам витонченого японського стилю. Він проявляє себе не тільки в характері парфумерії, а й у незвичайному дизайні флаконів – лаконічному та нетривіальному одночасно: фіал ніби зрізаний збоку, його силует одночасно не схожий ні на що інше – і водночас легко впізнаваний на полицях парф-бутиків.

Новинка вже доступна в нашій країні: купити Masaki Matsushima Mat; Homme в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього дивовижного бренду. Він був створений у 1992 році нині відомим, а на той час молодим дизайнером з Токіо – Масакі Матсусімою, який подає великі надії, випускником престижного Bunka Fashion College. Його геніальною концепцією став синтез європейського авангардного спрямування та японського мінімалізму. Проект виявився настільки успішним, що в 1999 році паризький б'юті-концерн Panouge уклав з Матсусімою контракт на випуск спільної продукції під брендом Masaki-Paris, і їхній тандем успішний досі і затребуваний у всьому світі.

 

Masaki Matsushima Mat; Homme: поміркованість та стиль!


Композиція, розроблена парфумером Jerome Di Marino, відкривається освіжаючим міксом лимона та лайма, приправлених зухвалим китайським перцем. Та ж цитрусова тема продовжена і в центральному акорді, де виразно пахне смола елемі, підкоряючи своїм м'яким та приємним лимонним відтінком. Її вдало доповнює тема хвої – цей мотив дарують ароматні голки кедра, а прохолодна лаванда подарує звучанню свої шляхетність та спокій.

Особливо багатогранно і різнопланово переливається фінальний акорд, де з'єдналися мускусний лабданум, витончений орієнтально-пряний шафран і духм'яна кориця. Деревну базу складають солодкувато-квітковий гуаяк і затишне кашмірське дерево, що обволікає ссвоїм теплом.

Вам, безперечно, варто купити Masaki Matsushima Mat; Homme в інтернет-магазині La Grande, якщо ви шукаєте незвичайний і красивий парфум на сезон осінь-зима-весна.