0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Dior Dior Homme 2020

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christian Dior Dior Homme 2020 Туалетна вода
104 грн
Акція
Christian Dior Dior Homme 2020 Туалетна вода (тестер)
3 647 грн
4 241 грн
Акція
-14%
Christian Dior Dior Homme 2020 Дезодорант – спрей
Немає у наявності

Dior Homme 2020 – шляхетність, свобода та невимушеність від Christian Dior

 

Один з найбільш аристократичних, шановних та перевірених часом модних будинків – Christian Dior – завжди залишається в тренді сучасної моди, не просто слідуючи за нею, а й пропонуючи нові тенденції. Саме таким відкриттям нового десятиліття стала композиція Dior Homme 2020 – ефектна та елегантна туалетна вода деревного напрямку, красиво аранжована з мускусними та фужерними, амбровими та цитрусовими акордами.

Це універсальний парфум, який чудово підійде і для офісу, і для побачення, і для подорожі, до того ж він актуальний у будь-якому сезоні та в будь-який час. Словом, якщо ви замислюєтеся про безпрограшний подарунок, який буде точним потраплянням в ціль і неодмінно сподобається - важко знайти ідею краще, ніж цей стильний і аристократичний парфум, надзвичайно сучасний - і все ж таки виконаний у кращих традиціях паризької класики.

Трохи історії

 

Першим твором чудової колекції Dior Homme стало видання 2011 року. Втім, флагманський аромат, як би він не був добрий, вельми несхожий на версію 2020 – спочатку він ставився до квітково-мускусного напрямку і підкорював серця оксамитом ірисів та аристократизмом лаванди, чарівними нотами какао та шкіри – ефектна вечірня прикраса для побачень та особливих вечірок.

На відміну від флагмана, видання Dior Homme 2020 стало набагато менш пафосним і тепер прикрасить вас за будь-яких обставин, не сприймаючись як щось "too much". Очевидно, саме за цей варіант отримав такий теплий прийом і безумовне визнання публіки: у 2021 році він отримав заслужену нагороду FRAGRANTICA Readers' Choice AWARD.

Втім, у цій колекції чимало й інших вартих вашої уваги екземплярів – загалом лінійка включає 17 композицій, включаючи варіанти Інтенс, Спорт і Колонь. Автором усіх видань став чудовий майстер Франсуа Демаші – головний парфумер будинку Діор.

Вся колекція для справжніх чоловіків у стилі Christian Dior представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Dior Homme 2020 ви можете миттєво та без ризику придбати підробку: ми гарантуємо справжність усієї нашої парфумерії.

 

У найкращих традиціях будинку Dior

Твір вступає благородно і водночас темпераментно, стартуючи нотами деревно-цитрусового бергамоту, лимонної смоли елемі та пряного рожевого перцю. «Серце» парфуму підкорює теплим шармом кашемірового дерева та атласького кедра – цей тандем ефектно прикрашений нюансом почулів. Насамкінець деревна тема яскраво акцентується молекулою Iso E Super і димно-землистим ветивером, а чуттєву лінію чудово веде нота білого мускусу.

Красивий флакон впізнаваний і елегантний - класична форма поєднує в собі лаконічність обрисів і розкіш дизайну - прозоре скло, за яким плескається аромат, виглядає надзвичайно дорого і сучасно - в стилі ганьби-тік.

Якщо вам імпонують парфуми деревного напрямку, рекомендуємо купити Christian Dior «Dior Homme 2020» в інтернет-магазині La Grande – цей твір, безумовно, гідний вас!