0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Si Passione Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Si Passione Intense Парфумована вода
2 559 грн
Armani Si Passione Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Парфумерія Armani Si Passione Intense



2020-й став роком виходу багатьох цікавих парфумерних новинок. Серед них – захоплюючий і неординарний аромат, презентований торговою маркою Giorgio Armani. І нехай ця композиція відносно нещодавно представлена у вітчизняних інтернет-магазинах та парфумерних бутіках, але купити Si Passione Intense можна вже зараз, замовивши його в Lagrande – на сайті та у шоу-румі.



Парфумерія, що оповідає про жіночність і привабливість


Колекція Si, яка бере свій початок у 2013 році – одна з найбільш знакових для відомого італійського виробника. Вона дозволила привернути ще більшу увагу досвідченої жіночої публіки до парфумерії компанії. Ця лінія дала можливість витонченим і шикарним жінкам підібрати для себе відповідного компаньйона серед численних композицій цього напряму – життєстверджуючих, привабливих, спокушаючих та дуже жіночних. Вона закликала сильних, рішучих цілеспрямованих особистостей піддатися такій приємній слабкості та сказати своє заповітне «Так!».

Дебютне видання, створене неповторною Крістін Нажель – це уособлення спокусливості та ніжності респектабельної, впевненої в собі леді. Парфумована вода має багато фланкерів: щороку торгова марка випускає кілька нових робіт у рамках цієї лінійки. Для оформлення флаконів дизайнери вибрали прозоре скло, доповнивши його білим, чорним, червоним кольором та кришкою, що нагадує гладкий камінь. Видання, одягнені в пристрасний червоний колір - це розкішне сімейство Si Passione, флагман якого вийшов у 2017 році.



Парфуми, що пробуджують чуттєвість


У 2020 році ознаменувався виходом фланкера у варіації Intense. Якщо над версією 2017 парфумер Джулі Массе працювала у співавторстві з Крістін Нажель, то новий твір – її власний здобуток. Ароматна феєрія сповнена ще більшою інтригою, ніж її яскравий попередник. Привабливі ягідно-квіткові пахощі майстер доповнила флером благородної деревини та ванільно-мускусних відтінків. Таким букетом акцентів парфумер прагнула продемонструвати неоднозначність натури володарки аромату – її ніжність та тендітність у поєднанні з темпераментністю та пристрастю.

Насичена та хвилююча мелодія розкривається неординарними та загадковими мотивами кислувато-терпкого чорносмородинового нектару. Її «серце» таїть у собі хвилюючі мотиви чудового жасмину – багатогранні, підкреслюючі жіночність парфумованої води. Розкішний базовий акорд поєднує в собі пряні смолисто-терпкі ноти пачулів і чарівність білого мускусу, що вносить у мелодію ноту спокусливості. Шик симфонії підкреслює шляхетність деревних відтінків кедра, доповнених грайливістю зухвалої та хвилюючої ванілі.

Придбати вишукані парфуми від Giorgio Armani можна, оформивши замовлення в нашому інтернет-магазині. Познайомитися з продукцією італійського бренду ближче мешканці столиці можуть, зазирнувши у затишний, зручно розташований шоу-рум Lagrande.