0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Armani Emporio Armani Stronger With You Freeze

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

76 грн
Armani Emporio Armani Stronger With You Freeze Туалетна вода (тестер)
100ml
3 028 грн

Парфуми Armani Emporio Armani Stronger With You Freeze



Кожна історія кохання має миті, які особливо гріють серце. Це моменти радості та приємних несподіванок, запаморочливих «метеликів у животі», від відчуття яких хочеться літати. Навіть сильним, сміливим і дуже рішучим хлопцям часом хочеться натиснути стоп-кадр, щоб сфотографувати мить, наповнену теплом і щастям, тим самим розтягнувши приємні переживання в часі. Зробити це йому допомагає аромат Emporio Armani Stronger With You Freeze, презентований відомим італійським брендом.



You від Emporio Armani – розповідь про кохання та щастя


Знаменита колекція Emporio Armani стартувала дуетом, що вийшов у 1998 році. Дебютні видання, чоловіче та жіноче, сьогодні прирівнюються до розкішної класики – багатогранної, складної, привабливої. До кожного відтінку цих творів хочеться прислухатися, уловлюючи близькі до настрою ноти. Для цього тандему та всіх наступних, які виходили до 2008 року, майстри торгової марки обрали високі циліндричні флакони. Вони дотримувалися лаконічності в оформленні, обігруючи її за рахунок кольору ємностей та їхньої ефектної обробки.

З 2017 року у легендарній парфумерній лінійці починається епоха жіночих та чоловічих ароматів You. Переосмислена концепція, нова форма подачі – але все та ж історія про почуття і чуттєвість, про щастя, злагоджений ритм сердець і відчуття спорідненості душ. Ці парфумерні дуети оповідають про людей, які сповнені ніжністю настільки, що примудряються опинятися разом у найнесподіваніших місцях та обставинах. Вони отримують щире задоволення від ненавмисного торкання рук, магнетичного погляду другої половинки або чуттєвого тепла її тіла.



Від першої іскри – до спільних спогадів


Коли запаморочення та душевний підйом від перших побачень трохи вщухає, а пристрасність посідає належне місце у стосунках пари, настає дивовижний час. Тепер на спільній прогулянці чи за келихом вина у ресторані їм двом є про що згадати. Вогонь бажання в очах, жар по тілу від ніжного дотику - так само, як і вперше. Вони досі дивують одне одного, а їхні почуття природні та свіжі. Emporio Armani Stronger With You Freeze - найкраще, що можна зробити, щоб опісля відтворювати в пам'яті ці зворушливі хвилини.

Спокусливий і холодний, він пахне цитрусами, квітами і спеціями, що ховає в собі чарівність ванільних і шляхетність деревних акордів - таким уявляється цей парфум. Композиція розкривається мотивами зухвалого лайма та гострого імбиру, солодкого мандарину та запашного яблука. Вона зачаровує освіжаюче-пряними нюансами кардамону, трав'янистою витонченістю лаванди, гіркувато-квітковими нотами герані та акцентами пряно-трав'яної шавлії. Фінал ароматної симфонії відгукується димними землисто-квітковими мотивами деревини гуаяк, відлунням чарівної бурбонської ванілі. Тут також відчувається тепло і м'якість деревного бурштину, що забезпечує глибину і стійкість парфумів, а також горіхові нюанси каштану в цукрі, що забезпечує неординарність композиції.