0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Trussardi Trussardi Uomo Levriero Collection

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Trussardi Uomo Levriero Collection Парфумована вода
100ml
2 185 грн
Trussardi Uomo Levriero Collection Парфумована вода (тестер)
100ml
1 841 грн

Легендарний Trussardi Uomo у блискучому виданні Levriero Collection

 

Культовий аромат 80-х Trussardi Uomo знову повернувся до нас у шикарному колекційному образі в рамках Levriero Collection ! Парфум, який десятки років крутить голову своїм італійським шиком та елегантним шармом, поміщений у ефектний флакон, увінчаний золотистою головкою левретки – одним із символів цього модного будинку.

Парфум підкорює з перших миттєвостей красою звучання своїх фужерних та пряних, шкіряних та цитрусових, зелених та озонових, трав'яних та акватичних, тварин та квіткових акордів.

Це надзвичайно красивий, респектабельний та інтригуючий аксесуар, який прикрасить харизматичний чоловічий образ в осінньо-зимовому сезоні. Вечірня парфума підійде для неформальних зустрічей без краваток з діловими партнерами, для побачень та моментів естетичного відпочинку. Насолоджуйтесь ефектом, що виробляється!

Історія аромату

 

Бренд Труссарді, створений спочатку як елітна шкіряна майстерня, з 1911 пройшов довгий шлях на вершину успіху світу моди. Сумки, аксесуари, а з 80-х років минулого століття і парфумерія – у кожній з цих сфер було досягнуто досконалості!

До століття свого заснування, у 2011 році, парфумерний будинок перевипустив два найуспішніші свої твори – Uomo для Нього та Donnа – дня Неї. Чудова пара, буквально призначена один одному світобудовою, була вміщена в елегантні флакони-прапори – білий та чорний. А в 2019 році ці немеркнучі шедеври були перевидані в рамках елітної лімітованої колекції Levriero , відмінною рисою якої стало яскравіше, насичене звучання улюблених композицій і приголомшливе оформлення - замість кришечки флакони були прикрашені золотистими головками левів. Презентація відбулася у каннах у 2019 році, на парфумерній виставці TFWA.

Таке видання – справжній витвір мистецтва, воно стане ідеальним подарунком коханому чоловікові, який підкреслить його мужність та шарм.

Купити Trussardi Uomo Levriero Collection в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекають лише оригінальні твори цього знаменитого італійського бренду.

 

Істинно італійська чарівність!

Композиція вступає соковитими цитрусовими тонами бергамота та італійського лимона, а потім розкривається трав'яною гіркуватістю гальбануму та пряною свіжістю мускатного горіха.

Прелюдія змінюється елегантністю поєднання фіалки, її бархатистих листочків - і вишуканої герані в тандемі з запашною мускатною шавлією.

Завершують враження шикарні мужні ноти шкіри, прикрашені чуттєвим нюансом почуттів та елегантним штрихом дубового моху.

Відмінний вибір як респектабельний подарунок - вам неодмінно варто купити Trussardi Uomo Levriero Collection в інтернет-магазині La Grande!