0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Frederic Malle Cologne Indelebile

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Frederic Malle Cologne Indelebile Парфумована вода (тестер)
100ml
6 360 грн
Frederic Malle Cologne Indelebile Парфумована вода
Немає у наявності

Frederic Malle Cologne Indelebile – незабутнє враження !

 

Нішевий парфумерний будинок Фредеріка Малля створює свої твори для людей із особливо тонким смаком. Творіння цього бренду адресовані вимогливим поціновувачам, вони створюються провідними парфумерами планети з найкращої у світі, справді дорогої сировини. Не дивно, що їхнє звучання шедевральне, і яскравою ілюстрацією цього є незрівнянний аромат Cologne Indelebile , назва якого недарма перекладається як «Незабутній» - дійсно, якщо почувши його, ви не забудете цю витончену цитрусову свіжість вже ніколи. Ноти білих кольорів, мускусу, зелені надають парфуму вишукане звучання і дозволяють насолоджуватися його переливами як жінкам, так і чоловікам - адже справжня краса не залежить від статі того, хто вміє її цінувати!

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – вони гранично мінімалістичні, щоб не відволікати вас від головного – насолоди самим ароматом!

Трохи історії

 

Творцем цієї унікальної композиції став Домінік Ропійон, ім'я якого відомо у всьому світі. Це саме він створив такі шедеври, як Amor Cacharel, Euphoria Calvin Klein, Kenzo Jungle, Lalique Le Parfum, La Vie Est Belle Lancome, Tresor In Love Lancome, Alien Mugler, L'Homme Yves Saint Laurent, Dune та Pure Poison для Christian Dior , Acqua di Gioia та Armani Code for Women для Giorgio Armani, Amarige, L'Interdit та Live Irr?sistible для Givenchy, а також Invictus, Olymp?a та Lady Million для Paco Rabanne. Складно знайти людину, яка жодного разу в житті не чула ці назви!

Ідея залучити найвідоміших парфумерів планети до свого проекту належить самому Фредеріку Маллю, засновнику бренду. Задумуючи у 2000 році створення парфумерного будинку, він вирішив, що наголосить саме на талановитих майстрах, винісши імена творців композицій на флакони поруч із назвою. Тим самим він зумів зацікавити топових парфумерів, і в результаті вони були зацікавлені проявити максимум свого таланту, щоб увічнити своє ім'я та творіння. Домінік Ропійон став ключовою фігурою проекту Малля, створивши для бренду 11 бестселерів, включаючи і «Незабутній Колонь», що вийшов у 2015 році.

Придбати Frederic Malle Cologne Indelebile в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми пропонуємо вам все найкраще, що є у світі парфумерії зараз і було створено раніше.

 

Класика та шик: білі квіти та цитруси

Композиція відкривається яскравим, і водночас витонченим акордом цитрусів – бергамоту та лимону. Прелюдія продовжена ефектним серцевим акордом, у якому чується мелодія флердоранжу, неролі та нарцисів.

Секрет божественного звучання в тому, що тут використані найчистіші натуральні ефірні олії цитрусів, з якими майстерно заміксовані квіткові олії також на цитрусовій основі – неролі та флердоранжу (квітів апельсинового дерева). Мікродоза нарциса надає аромату дивовижної невагомої свіжості.

Базовою нотою служить мускус – привабливий, емоційний, привабливий лише на рівні інстинктів. Він зумовлює таку чудову стійкість і привабливість традиційно легкого, летючого цитрусового флеру.

Вам, безумовно, варто купити Frederic Malle Cologne Indelebile в інтернет-магазині La Grande, якщо у парфумерії ви цінуєте ексклюзивність та маєте тонкий естетичний смак.