0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique Парфумована вода
Немає у наявності
Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique – чарівна сила квітів !

 

Тубероза – квітка чарівна: вона жіночна і важка, чуттєва і принадна, солодка і хвилююча. Однак Bvlgari змогли створити на основі цього аромату справжню коштовність – обволікаючий, яскравий, пристрасний парфум Splendida Tubereuse Mystique , де чарівна тубероза постала саме такою, як обіцяє назву – чудовою та містичною.

Вона наповнює простір не тільки запахом квітучих тубероз, а й прекрасними акордами, що зливаються з ними в повній гармонії – ванільними та амбровими, фужерними та зеленими, фруктовими та солодкими, бальзамічними та анімалістичними.

Це – розкішний осінньо-зимовий вечірній парфум, яким насолоджуватиметеся не тільки ви, а й усе навколо – завдяки його запаморочливому шлейфу.

Трохи історії

 

Парфумерну лінію Splendida Collection недарма названо саме так, адже в перекладі це означає «Чудова»! Її початок було започатковано у 2017 році, коли вийшло дивовижне перше тріо Bvlgari Splendida роботи парфумера Софі Лаббе. Це були оксамитово-пудровий Iris d'Or, хвилюючий букет квітковий Jasmin Noir і фруктово-квіткова Rose-Rose. Дебют був настільки успішний, що через рік колекція поповнилася чуттєвою білоквітковою Magnolia Sensuel, створеною Жаком Кавальє, а в 2020 році була презентована шипрово-квіткова композиція Patchouli Tentation.

Автором композиції Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique знову стала Sophie Labbe, одна з провідних парфумерів компанії Firmenich, яка створила для дому Булгарі дев'ять чудових творів, найвідомішим з яких по праву став «Чорний жасмин» - саме з цієї колекції. Софі подарувала нам інші безперечні бестселери - Beauty Calvin Klein, Promesse Cacharel, Organza Givenchy, Boss Woman Hugo Boss.

Кожен парфум Splendida Collection втілений у відповідному його характеру відтінку – у нього жіночні контури та чудово розставлені колірні акценти: королева ночі тубероза вміщена у фіал глибокого синього кольору нічного неба – чудова дизайнерська робота!

Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Нічна чаклунка Tubereuse Mystique…

Парфумована вода зачаровує вже своєю прелюдією – тут терпкі фруктові нотки чорної смородини доповнені ефектною бальзамічно-солодкою, з фруктовими та деревними відтінками зеленню давани.

У «серці» твору панує красуня тубероза – солодка, прохолодна, насичена, із приємним відтінком зелені. Цей складний і багатогранний аромат змінюється шикарним фіналом – тут пахне жіночна абсолю ванілі та незрівнянна бальзамічно-смолиста мирра – саме вона надає аромату містичного характеру.

Красивий флакон незвичайної форми викликає асоціацію з декольтованою сукнею або вечірнім клатчем. Якщо вам потрібен парфум для незабутнього побачення – він перед вами: варто купити Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique в інтернет-магазині La Grande – і ви відчуєте себе бажаною та жіночною – справжньою королевою ночі!