0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Bvlgari Bvlgari Man Wood Neroli

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Man Wood Neroli Парфумована вода
1 867 грн
Bvlgari Man Wood Neroli Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Bvlgari Man Wood Neroli - Мужність і романтика!

 

Прекрасним літнім днем чоловік ходить вуличками старовинного містечка на узбережжі Середземного моря. Чудово пахне цитрусовий гай, сонце пестить своїми теплими променями апельсинові дерева і грає відблисками на безмежній синяві водної гладіні - перед ним розкривається приголомшливий вигляд! Як би мужнім і сильним ви не були – неможливо залишитися байдужим до краси та досконалості природи навколо: аромат неролі чіпає найромантичніші струнки вашої душі!

З притаманною йому ювелірною точністю будинок Bvlgari відтворив цю чарівну атмосферу у своєму яскравому весняно-літньому творі Man Wood Neroli , що наповнює простір навколо чудовими переливами запаху цитрусів та білих квітів, прикрашених деревними та пряними, амбровими та мускусними, фужерними та свіжими акордами. Всі вони сплітаються в мелодію щастя, гармонії та умиротворення, і водночас дають достатньо енергії, щоби провести цей день яскраво!

Трохи історії

 

Колекція Bvlgari Man – один із сучасних хітів старовинного та шановного будинку Булгарі, що століттями підкорює серця своїми неперевершеними ювелірними творами, а з 90-х років минулого століття – і прекрасними парфумами.

Новий аромат Wood Neroli став гідним продовженням чоловічої лінійки, початок якої було покладено у 2010 році. Зараз у ній налічується вже 13 видань – тут чоловік із будь-яким характером та темпераментом знайде співзвучний своїй натурі аромат!

Красивий флакон елегантної форми наповнений вмістом м'якого оливкового відтінку. Wood Neroli – це ніби молодша і свіжіша версія попереднього видання колекції на деревну тему - Bvlgari Man Wood Essence. В обох творів один і той самий талановитий автор Alberto Morillas, знаменитий та надзвичайно талановитий парфумер, який подарував світу майже 450 чудових творів.

Вся колекція Bvlgari Man, як і інші бестселери будинку Булгарі (Aqva, Le Gemme, Omnia, Splendida Collections) представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Bvlgari Man Wood Neroli можна за максимально лояльними цінами з гарантією справжності.

 

Магія неролі

Як відомо, Середземномор'я має свій особливий шарм та колорит, який ідеально втілюється саме в ароматі неролі. Він є запах квітучих дерев червоного гіркого апельсина - бігардій. Аромат цей тонкий і чистий, дзвінкий, ніби кришталевий, що переливається нюансами білих квітів, іскристих цитрусів, зелені листя та приємним деревним теплом. Такий гарний акорд прелюдії майстер гармонійно доповнив благородною терпкою ноткою іншого цитрусу – аристократичного бергамоту.

«Серце» твори захоплює солодкою романтикою флердоранжа – квітки апельсина, оздобленого деревним дуетом смолистого вірджинського кедра та нагармоти з її пряним, корично-ладановим підтоном.

Завершується добуток ефектною деревною базою з красивим шкіряним нюансом і потужним чуттєвим аспектом амбри та мускусу.

Якщо вам імпонує аура Середземномор'я, рекомендуємо купити Bvlgari Man Wood Neroli в інтернет-магазині La Grande - і насолоджуватися спогадами про свій роман із Санторіні - або мріями про подорож, яка неодмінно відбудеться!