0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Beau de Jour

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Beau de Jour Парфумована вода
Немає у наявності

Tom Ford Beau de Jour – чоловіча краса по-американськи.

 

З'явитися перед оточуючими в кращому своєму втіленні, продемонструвати всю глибину і неординарність своєї особистості дарує вам унікальну можливість знаменитий американський стиліст Том Форд, представляючи один із найкращих своїх чоловічих творів, який, безсумнівно, буде актуальним багато десятиліть. Фужерний парфум Tom Форд Beau de Jour – аромат неймовірно статусний і дорогий за своїм звучанням, він уособлює прямий, відкритий, чистий характер, прагнення до вершини, впевненість у собі.

Це чудове доповнення до іміджу успішної ділової людини, яка «зробила себе сама». Стійкий, насичений, з першої секунди аромат, що запам'ятовується - відмінна інвестиція в свою репутацію чоловіка зі смаком і характером!

Історія аромату

 

Творець бренду, модний дизайнер із США Том Форд, запропонував свого розкішного «Денного красеня» спочатку як продовження елітарної та дорогої колекції Private Blend, яку він поповнив у 2019 році. Проте вже через рік шанувальників цього неймовірного парфуму чекав приголомшливий сюрприз: тепер ми можемо насолоджуватися елегантним класичним звучанням «парфуми на всі часи» у складі більш демократичної колекції Signature – а це означає, що дозволити собі цей твір ольфакторного мистецтва зможе набагато більше цінителів прекрасного.

Центральною ідеєю нової композиції став «стиль справжнього джентльмена» у трактуванні 2020 року – це парфум для тих представників еліти, для яких винятково важливий їхній імідж, адже перше враження не справити двічі!

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, який з переходом в іншу «лігу» дещо змінився, поєднавши в собі циліндричну форму новинок цієї марки (як у Metallique, що вийшов роком раніше) і ребристу «гофровану» поверхню перших фіалів бренду. Тепер ви можете стати власником цього скарбу як у традиційному темному склі, так і в оновленому світлому дизайні із стильним світло-зеленим вмістом.

Купити Tom Ford Beau de Jour в Україні можна в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас усі актуальні новинки цього року та усі бестселери попередніх років – тільки в оригіналі!

 

Tom Ford Beau de Jour - новий зразок класики, актуальний поза часом!

Аромат звучить аристократично, з гідністю, і водночас із незмінною фордівською харизмою.

Перший акорд уособлює стиль і шляхетність - це прохолодний і елегантний акцент лаванди, складений з чистої есенції лаванди і натурального екстракту лаванди. Ось чому ця нота грає тут так багатогранно та насичено!

У «серце» композиції поєдналися прохолодні пряні тони базиліка та розмарину, ментоловий квітковий акцент герані, освіжаюча вона свіжої м'яти та благородний, мужній нюанс дубового моху.

Фінал притягує до себе чуттєвим звучанням пачулі та магічним теплим маревом амбри.

Якщо вам зовсім не все одно, яке враження ви справляєте, якщо над іміджем ви працюєте ретельно і продумано, цей парфум стане гідним придбанням, про яке ви не пошкодуєте ні на секунду, адже образ, який він створить вам, просто безцінний! Варто купити Tom Ford Beau de Jour - і ви у верхньому ешелоні суспільства!