0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Prive Vetiver Babylone

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Prive Vetiver Babylone Парфумована вода
2ml
193 грн

Armani Prive Vetiver Babylone свіжість Вавилонських садів

 

Елітні аромати з колекції Armani Prive присвячені найкрасивішим парфумерним нотам світу. Безперечно, у цій галереї скарбів не можна було обійтися без ветівера – унікальної азіатської трави із запахом дерева та диму, з вишуканими нюансами гіркого шоколаду та землі. Проте композиція Vetiver Babylone звучить ще багатогранніше, оскільки прикрашена цитрусовими, фужерними, теплими пряними акордами – всі вони роблять цей твір дійсно незрівнянним скарбом, насолоджуватися яким хочеться і стильним чоловікам, і жінкам, яким так приємно захоплюватися доглянутістю та шармом свого супутника.

Це ідеальна прикраса весняного чи літнього дня, яка вміло підкреслює почуття стилю та витонченість натури своїх власників.



Історія аромату

 

Елітна колекція Armani Prive спочатку не призначалася до продажу - Джорджіо Армані хотів просто створити кілька унікальних парфумів-подарунків для найближчих друзів. Однак випущені в 2004 році дебютні парфуми викликали справжній фурор, завоювавши низку престижних міжнародних нагород ольфакторного світу, і тому стали надбанням шанувальників парфумерної естетики в багатьох країнах.

У 2008 році будинок Армані вирішив випустити і витонченіші аромати того ж напряму – так народилася лінійка Les Eaux, що подарувала нові горизонти колекції «Прайв». Першим її виданням і був "Вавилонський Ветивер", який став переможцем міжнародної премії FiFi Award як найкращий чоловічий аромат 2008 року в номінації Men`s Nouveau Niche.

У 2015 році парфум був перейменований, отримавши назву Vеtiver d'Hiver, але при цьому не зазнавши змін і зберігши свій унікальний шарм у повному обсязі.

Впізнати улюблений аромат легко по фірмовому флакону з кришкою у вигляді обточеного чорного каменю – цей стильний дизайн також відзначили премією FiFi Award у 2006 році.

Парфумована вода незмінно актуальна і в наші дні, тому продається в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Armani Prive Vetiver Babylone за найприємнішою вартістю, будучи точно впевненими в оригінальності парфуму.

 

Яскрава зелень райського саду



Твір відкривається сяючим тріо сонячних цитрусів – аристократичний терпкий бергамот, соковитий лимон та солодкий мандарин створюють абсолютно італійський настрій!

Харизматичне пряне «серце» композиції пульсує нотами рожевого перцю, кардамону та коріандру з їхніми бальзамічними, солодкими, теплими переливами.

Завершується звучання головним акордом – у фіналі у всій красі розкривається тема ветівера з його димними та деревними, шоколадними та землістими нюансами. Його ідеально доповнює східний колорит листя пачулі з їхньою м'якою чуттєвістю.

Якщо вам імпонує такий свіжий, романтичний деревно-фужерний напрямок – неодмінно варто купити Armani Prive Vetiver Babylone в інтернет-магазині La Grande - аромат стане окрасою вашої колекції.