0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Mancera Jardin Exclusif

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Jardin Exclusif Парфумована вода
666 грн
Хіт
Mancera Jardin Exclusif Парфумована вода (тестер)
120ml
2 888 грн

Mancera Jardin Exclusif – сад унікальних насолод…

 

Літні радощі такі чудові і такі швидкоплинні! Спокуси фруктів і краса квітів тривають лише доти, поки сонце пестить їх, але аромат Mancera Jardin Exclusif збереже для вас ті дивовижні емоції, які нам дарує природа. Аромат огортає фруктовими та цитрусовими, пудровими та мускусними, солодкими та свіжими, тваринами та квітковими, ванільними та амбровими тонами, переливається безліччю відтінків, інтригує химерними поєднаннями. Це – чудовий вибір для романтичних та повсякденних ситуацій весняними та літніми днями, і навіть восени парфум збереже для вас радості літа.

Парфум створює напрочуд реалістичну ілюзію літнього фруктового саду, де безліч стиглих солодких плодів спокушають, піднімають настрій своїм барвистим звучанням, дарують чисті емоції щастя. Відмінний вибір для відпустки, прогулянок, подорожей та хвилюючих зустрічей!

Трохи історії

 

У 2018 році знаменитий нішевий бренд Мансера випустив нову запаморочливу колекцію Exclusive Collection – добірку з 4 парфумів, кожен з яких присвячений особливому парфумерному акценту: уду, жасмину, ванілі – та чудовому міксу садових запахів.

Автором композиції Mancera Jardin Exclusif, а також інших частин цього експресивного квартету став сам П'єр Монталь – автор і головний майстер бренду Мансера.

Гарний флакон із незвичайного скла створений його дочкою – дизайнером марки Амелі Мансера. Вона застосувала для корпусу унікальне скло для космічних апаратів – воно гарантує найповніший захист від деформації парфумів внаслідок контакту із сонцем, вологою та температурними контрастами. Завдяки унікальному фіалу парфум зовсім не змінюється з плином часу, незмінно радуючи полюбився вам букетом і запаморочливим шлейфом.

Вся колекція творів цього нішевого бренду представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Mancera Jardin Exclusif в оригіналі можна буквально за кілька хвилин, навіть не виходячи з дому!

 

Усі відтінки літніх спокус…

Композиція відрізняється багатогранністю, вона захоплює великою кількістю яскравих, соковитих нот з перших миттєвостей розкриття, переливаючись тонами груші та білого персика, зеленого яблука та чорної смородини, лимона та апельсина. Цитрусово-фруктовий мікс ефектно підсолоджується ніжною спокусою карамелі.

У «серці» зібраний чарівний букет з ніжних та елегантних кольорів – романтичний жасмин, пудрова фіалка та оксамитова болгарська троянда доповнені чуттєвою магією сірої амбри.

Ще більш сексуальним парфум стає до фіналу, коли на повну силу набирає чудовий білий мускус, витончена спокуса якого прикрашена ніжною мадагаскарською ваніллю на вершковій деревині сандала.

Парфум стане чудовою ідеєю для сумного подарунка - варто купити Mancera Jardin Exclusif в інтернет-магазині La Grande, і ви неначе опиняєтеся в райському саду спокус, насолоджуючись усіма земними благами і неземною красою квітів і плодів - щедрих дарів природи, для якої людина - людина .