0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Gucci Guilty Cologne pour Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Gucci Guilty Cologne Pour Homme Одеколон (тестер)
90ml
2 145 грн
2 524 грн
Акція
-15%
1 962 грн
2 308 грн
Акція
-15%

Засновник модного бренду Gucci народився 1881 року. Його батько був простим ремісником, сім'я жила небагато, тому Гуччо з ранніх років шукав способи заробітку. У 19-річному віці він виїхав з рідної Флоренції до Лондона, влаштувався там у престижний готель «Савой», виконував обов'язки мийника посуду, носія, кур'єра та офіціанта. За кілька років зміг накопичити невеликий капітал, повернувся до Італії та відкрив там шорну майстерню, де виробляв різні вироби зі шкіри – переважно валізи та сумки.

Його продукція відрізнялася високою якістю, незвичайним дизайном і мала незмінний попит у публіки. До Другої світової війни справи торгової марки йшли досить непогано, але потім шкіра опинилася в дефіциті. Щоб не зупиняти виробництво, заповзятливий італієць почав використовувати для аксесуарів тканини з джуту, коноплі та льону. Його інновація мала колосальний успіх, а бренд поступово розширив колекцію до шарфів, взуття, жіночого та чоловічого одягу, а також парфумерії. Після смерті Гуччо його справу продовжували сини, потім онуки, а зараз компанія володіє французьким конгломератом Pinault-Printemps-Redoute. Це один із найвідоміших і найпопулярніших брендів у світі.

Чоловіча композиція Guilty Cologne Pour Homme вийшла у 2019 році. Це свіжіша, іскристіша і динамічніша версія оригіналу, натхненна класичними італійськими одеколонами. Її автором став Альберто Моріллас (Alberto Morillas). Деревний квітково-мускусний букет уособлює свободу самовираження, заперечення стереотипів та повний розрив шаблонів, що чудово втілили у позитивній рекламній кампанії популярні музиканти Джаред Лето та Лана Дель Рей.

Аромат енергійний та приємно освіжаючий, ідеально підходить для спекотного літа – бадьорить та допомагає залишатися в тонусі протягом цілого дня. Він елегантний і світлий, вдало доповнить денний образ, причому чудово поєднується як з білою футболкою рваними джинсами, так і зі стильною сорочкою та звуженими брюками. Його звучання коректне та ненав'язливе, при цьому воно не банальне та привертає увагу. Такий парфум вигідно виділяє свого власника на тлі інших, радує складною грою відблисків та чуттєвим багатством розкриття. Він постійно трансформується та видозмінюється, переливається та іскриться, миттєво покращуючи настрій.

Відкривають його бешкетні ноти калабрійського бергамота, щедро присмачені щіпкою розмарину і несподівано доповнені ялівцевими плодами. Ягоди забезпечують спокусливу пікантність, гарно граючи на тлі замшево-м'якої зелені фіалки та геліотропу. Вкраплення кипариса роблять звучання підкреслено мужнім, бархатисті пачулі додають глибини, а завершують чудову комбінацію благородні переливи мускусу та кедра.

Видання упаковане в елегантний прямокутний фіал із заокругленими краями. Пляшечка виконана з прозорого скла та увінчана мініатюрною металевою кришкою-ковпачком. Вміст фіалу пофарбований у світло-блакитний відтінок. Одеколон сподобається привабливим і активним чоловікам, з бездоганним почуттям стилю та сліпучою усмішкою- тим, хто моментально стає центром загальної уваги та привертає зацікавлені жіночі погляди, де б вони не опинилися.

Купити Gucci Guilty Cologne Pour Homme можна в інтернет-магазині La Grande.