0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Hermes Un Jardin Sur la Lagune

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hermes Un Jardin Sur la Lagune Туалетна вода
831 грн
1 026 грн
Акція
-19%
Hermes Un Jardin Sur la Lagune Туалетна вода (тестер із кришечкою)
2 867 грн
3 334 грн
Акція
-14%
Hermes Un Jardin Sur la Lagune Набір (туалетна вода 100 мл + туалетна вода 7.5 мл + лосьйон для тіла 80 мл)
Немає у наявності

Hermes Un Jardin Sur la Lagune – таємниця венеціанської лагуни

 

Будинок Ерме нарешті подарував шанувальникам «Садів» новий привід захоплюватися їхньою досконалістю: ніжна, м'яка та водночас яскрава композиція Hermes Un Jardin Sur la Lagune . Цей хвилюючий, легкий акварельний квітковий аромат створений в орієнтальній стилістиці. У ньому дивним чином переплелися акорди білих квітів, свіжих морських хвиль та ароматної деревини – чудове рішення для весни та літа, особливо для тих, кого не влаштовують традиційні та надмірно популярні «ультра-свіжі» парфуми, кому хочеться загадки, багатогранності, незвичайних рішень. і нетрадиційного підходу, здатного задовольнити як чоловічі, так і жіночі уподобання, з витонченістю та елегантністю, властивих цьому бренду доповнюючи ваші стильні образи теплого сезону.

Історія аромату

 

На початку весни 2019 року модний будинок Hermes представив поповнення чудової колекції своїх «Садів», які вже давно стали символом витонченої краси та французького стилю, здатного передати (зі своїм особливим флером!) атмосферу будь-якого місця на землі. До мальовничих садів вже були включені Сади Середземномор'я (флагман колекції, що поклав її початок у 2003), сади на річці Ніл (2005), сади після мусону (2008), паризький сад на даху (2011) та сад монсеньйора Лі (2015). Автором цієї витонченої галереї був один із найзнаменитіших парфумерів сучасності – Жан-Клод Еллена.

І ось, нарешті, Сад у Лагуні – дивовижний літній аромат, створений новим штатним парфумером будинку Ерме – Крістін Нажель. Парфум був натхненний враженнями парфумера від неймовірно красивого таємного саду у венеціанській лагуні, прихованого від сторонніх очей і є прикладом дивовижної гармонії та рівноваги води, землі та рослин.

Фірмовий дизайн флаконів цієї колекції залишився незмінним – їх легко впізнати на полицях парф-бутиків по стильних високих фіалах із закругленою кришкою. Для новинки був обраний теракотовий відтінок заходу сонця, який вишуканим градієнтом згущується у денця.

Придбати Hermes Un Jardin Sur la Lagune в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де зібрана вся лінійка Садів від Ерме - вибір за вами!

 

Гармонія квітів на воді

Парфум вступає дуже красивим зеленим і водночас морським акордом з тонкою та вишуканою темою кольорів. Ця несолодка свіжість просто чарівна влітку!

Верхні ноти є чудовим дуетом важких магнолій і найніжнішого піттоспоруму. Фруктово-свіжий, трохи ванільний, сонячно-морський аромат магнолії якнайкраще передає ауру середземноморського узбережжя, а акцент піттоспоруму – азіатського чагарника з дрібними кремово-білими квітами, що володіють цитрусово-солодким ароматом – дарує незвичайність звучання.

"Сердечний" акорд занурює нас в океан морської свіжості, в яку ідеально вписався вишуканий, аристократичний акцент білих лілій. Фінал огортає приємним шляхетністю дерев'яних нот, що дарують твору особливу комфортність звучання.

Якщо ви шукаєте незвичайну, зовсім нестандартну літню новинку, і при цьому хотіли б чути в ній французький шарм і водночас середземноморську легкість – варто купити Hermes Un Jardin Sur la Lagune – це саме те, що вам потрібно!