0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Dior Sauvage Parfum 2019

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

110 грн
Хіт
Christian Dior Sauvage Parfum 2019 Духи (тестер)
4 826 грн

Навряд чи існує хоч щось, чому під силу приборкати вашу вдачу. І якщо ви можете дозволити собі зупинитися на мить, завмерти і прислухатися до себе, то спонукати вас до цього може лише одне бажання відчути на собі пахощі Sauvage Parfum 2019 . Контрастний і неординарний аромат ідеально імпонує темпераментному харизматичному чоловікові, який має внутрішню силу, рішучість, що вміє приймати складні рішення.

Торгова марка Christian Dior , що презентувала роботу, існує з 1946 року. З тих пір її клієнти та клієнтки, обираючи одяг, аксесуари чи парфуми від Діор, знають: вони не будуть безликими! Вдало обраний аромат так само перетворює людину, як і модний костюм, що ідеально сидить, або ефектні туфлі. Він піднімає настрій, як вдала стрижка або помада соковитого кольору, що робить уста жінки чудовими. Парфумерія Діор - це всесвіт розкоші, краси, привабливості. Це уособлення елегантності та успіху, тому кожен, кому вдається проникнути сюди, почуватиметься найщасливішим із людей.

Аромат, з якого почалася нова віха в історії парфумерії бренду, є компліментом на адресу легендарного Eau Sauvage , виданого 1966 року. Туалетна вода, що вийшла 2015 року, створена творчістю майстра Франсуа Демаші, який розробляв сучасну колекцію. Слідом за нею у 2018 році виходить більш насичена варіація у концентрації парфумованої води. 2019 радує народженням нової версії - парфумів для чоловіків.

Чоловічий образ, який парфумер зображує в кожній зі своїх робіт, показує їхнього власника з різних, часом найнесподіваніших сторін. У дебютній варіації це вічний бунтівник, який прагне бути незалежним і абсолютно вільним. Парфумована вода додає вигляду чуттєвості та пристрасності, демонструє чарівність, харизму та волелюбність молодої людини. Власник парфумів Christian Dior , крім перерахованих вище якостей, відрізняється вмінням виділяти рідкісні життєві миті і цінувати їх. Усіх цих чоловіків поєднує енергійність, прагнення підкорювати нові горизонти, любов до авантюрних пригод та ризикових кроків. Впевнитись у правильності такого твердження ви можете, вирішивши купити Sauvage Parfum 2019 .

Старт ароматної симфонії позначений флером яскравого бергамота, що ввібрав тепло південного сонця. Його легкість і терпкість врівноважуються м'якою насолодою соковитого мандарину. Фруктовий дует доповнює пряно-деревна свіжість елемі. На зміну чудовому та життєрадісному цитрусовому тандему приходить деревна розкіш. Тут кремові відлуння сандала поєднуються із затишними нотами віргінського кедра. Завершує мелодію димчаста вишуканість абсолю ванілі, що обволікає та багатогранною, нюанси п'янких, що надають легку гіркоту бобів тонка та акценти густого, хтивого, солодкувато-димного олібануму.

Купити вишуканий парфум від Christian Dior ви можете, залишивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande. Тут на вас чекають тільки оригінальні товари, дуже демократичні ціни та відмінне обслуговування. Більшість клієнтів повертається до нас за повторними покупками!