0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Juliette Has a Gun Vanilla Vibes

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Juliette Has A Gun Vanilla Vibes Парфумована вода
162 грн
Juliette Has A Gun Vanilla Vibes Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Juliette Has A Gun Vanilla Vibes – Ванільні флюїди Каліфорнії .

 

Бренд з інтригуючою назвою «Джульєтта з пістолетом» радує своїх шанувальників селективними парфумами «для поціновувачів» уже не перший рік. Але новинка 2019 року здивувала багатьох і стала відома в широких колах, вразивши не тільки шанувальників нішевих ексклюзивів, а й усіх, хто небайдужий до дійсно нестандартної парфумерії. Причиною стало точне потрапляння у тренд: літня композиція з нотами солі звучить неймовірно харизматично та яскраво – це справжнє відкриття сезону!  

Juliette Has A Gun Vanilla Vibes переносить нас аж ніяк не на гламурний пляж з ванільним коктейлем – ні, в ній немає жодної гурманської солодощі, вона втілює дух каліфорнійської пустелі з її нещадним сонцем та розпеченим піском. Солона ваніль не схожа на саму себе: вона наелектризована, мінералізована, максимально експресивна і аранжована акордами орхідеї, сандала, бальзамічних смол і бобів тонка, амброксану та мускусу – напрочуд реалістичне дихання вільних каліфорнійських вітрів!

Історія аромату

 

Творець бренду Романо Річчі, талановитий правнук великої Ніни Річчі, продовжив свою колекцію новим провокативним і зухвалим парфумом «Ванільні вібрації», присвячений хвилях чуттєвості, що походять від дівчини, що поринула в медитативний стан єдності з природою! Атмосфера парфуму натхнена яскравими та повними гарячих емоцій арт-фестивалями, що відбуваються у Каліфорнії – Coachella, Burning Man та AfricaBurn.

Заслуговує на безліч компліментів і дизайн флакона – градієнтний перехід від синяви неба до розпеченого відтінку нагрітого тропічним сонцем піску такий гарний, що буквально притягує до себе і погляди, і руки, яким не терпиться відкрити кришку і дізнатися – чи такий прекрасний і вміст фіалу, як і його зовнішній вигляд? О, так, ви майже напевно не будете розчаровані! Синьова, що символізує прохолоду, і теплий відтінок сонячного світла, що втілив ваніль, - який точний образ цієї композиції!

Купити Juliette Has A Gun Vanilla Vibes в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього французького нішевого бренду.

 

Прекрасна та небезпечна!

Джульєтта, образ якої Романо Річчі зробив великим для своєї парфумерної марки, дорослішає і змінюється з кожною композицією, стаючи все більш майстерною та інтригуючою в коханні.

Щоб передати її настрій, парфумер використав абсолю ванілі, прикрасивши його «квіткою солі» - Флер-де-Сель, великі кристали якої настільки насичені ароматом йоду та моря. Крім ванілі, у «серцевому» акорді звучить також ексцентрична красуня-орхідея.

Фінал найбільш наповнений нотами і відтінками, що доповнюють основну тему: тут звучать співзвучні ванілі солодкі боби тонка, вершкова деревина сандалу, огортає ніжною хмаринкою м'яка, бальзамічна мелодія бензоїну, і треба всім цим безроздільно панує мускус - чуттєвий.

Хочете відчути дихання свободи серед спекотного літа? Вам, безумовно, варто купити Juliette Has A Gun Vanilla Vibes !