0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana Dolce Peony

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana Dolce Peony Парфумована вода (тестер із кришечкою)
75ml
1 778 грн
Dolce & Gabbana Dolce Peony Парфумована вода
Немає у наявності

Dolce & Gabbana Dolce peony



Життєрадісна кокетка чи романтична особа, яка мріє про щось приємне і, можливо, нездійсненне - чи сучасна леді, якій хочеться внести у свій образ краплинку чуттєвості та бешкетності, надати йому відтінку безтурботності та підкреслити жіночність? До якої категорії жінок ви себе не відносили б, у компанії з життєрадісним фруктово-квітковим Dolce Peony вам напевно буде дуже комфортно. У цьому парфумі від Dolce & Gabbana поєднується жіноча ніжність і прагнення його володарки подобатися, її рішучість і податливість, помітити яку може лише той, кому вподобає її серце.



Ця парфумована вода не могла бути одягнена в інший «одяг»! Для оформлення роботи було обрано відомий флакон, вперше використаний торговою маркою під час випуску дебютного аромату колекції у 2014 році. Фіал з м'якими округлими формами вінчає кришечка, що зображує бутон квітки, який розпустився. Її також прикрашає витончений бантик із чорної репсової стрічки. Пройшло кілька років з моменту виходу першої роботи, і відома лінійка поповнилася шикарними парфумами квіткової або квітково-фруктової спрямованості - розкішними, стійкими, як і всі аромати Dolce & Gabbana .



Парфумерна продукція культового італійського бренду відома світу починаючи з 1992 року. Саме тоді було презентовано першиіжіночі парфуми, названі ім'ям торгової марки, до якого вписані прізвища його засновників (Домініко Дольче та Стефано Габбана). Роком пізніше ця робота була премійована Міжнародною академією парфумерії. Бренд відомий, насамперед, створенням жіночого та чоловічого одягу та аксесуарів, сценічних костюмів для популярних виконавців, парфумерії та декоративної косметики, сонцезахисної оптики. Він співпрацював з іншими товарними знаками, випускав книги, присвячені історії цього модного дому.



Тим, хто прагне знайти ніжний, чуттєвий, багатогранний та вишуканий аромат, варто купити Dolce Peony. Його мелодія – це уособлення повітря, наповненого свіжістю, пахощами квітучих рослин, запахами соковитих, щойно зірваних літніх фруктів. Видання презентовано у 2019 році, його автором є Крістоф Рейно. Парфумована вода розкривається легкістю освіжаюче-терпкого бергамота, солодощами соковитої груші, відлуннями п'янкого цикламена і вишуканістю фруктово-деревних мотивів рожевого перцю. У «серці» мелодії відчуваються нюанси чудової півонії, хвилюючої болгарської троянди, зелено-квітковий флер елегантної білої фрезії. Завершальний акорд композиції поєднує у собі акценти соковитої стиглої сливи, смолисто-терпкі відлуння пачулів та інтенсивну, чуттєву, спокусливу амбру. Фінал парфумованої води звучить тепло, хвилююче та привабливо.



Придбати вишуканий парфум від Dolce & Gabbana у Києві чи інших містах України ви можете, не виходячи з дому. Для цього необхідно відвідати інтернет-магазин Lagrande та зробити онлайн замовлення, яке після ми доставимо вам зручним для вас способом.