0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Montale Sensual Instinct

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Montale Sensual Instinct Парфумована вода
103 грн
141 грн
Акція
-27%
Montale Sensual Instinct Парфумована вода (тестер)
100ml
2 841 грн
3 304 грн
Акція
-14%

Montale Sensual Instinct: розбудити свою чуттєвість!

 



Якщо вам до душі аромати східного напрямку, ви, напевно, знайомі з парфумерним будинком Монталь, який щорічно радує шанувальників своїми яскравими новинками, що добре запам'ятовуються. Відмінними рисами парфумерії цього бренду є її стійкість, довгий об'ємний шлейф та орієнтальні тенденції – парфуми напрочуд реалістично передають такі улюблені на сході ноти троянд, амбри, солодощів та дерева.

Montale Sensual Instinct не став винятком: ця новинка така ж чудово-стійка, яскрава, насичена та дуже цікава. Незважаючи на те, що багато хто стверджує про її подібність з випущеним раніше цим же брендом парфумом Intense Cafe через домінуючий тандем кави і троянди, проте «Чуттєвий Інстинкт» відзначається шанувальниками бренду як набагато м'якший - він привертає до себе, округлий і гармонійний. У ньому менше різких нот і більше вершків, подарованих пралине – такий парфум неймовірно гарний у будь-якій ситуації восени та взимку, адже холоди – найкращий час для його солодкої густоти звучання та гурманського характеру.



Історія аромату

 

Парфумер П'єр Монталь став для західних поціновувачів Сходу справжнім джерелом ароматів різноманітних орієнтальних відтінків. Починаючи з 2003 року він захоплено створює все нові і нові варіації на тему східних пахощів, використовуючи висококласну сировину та старовинні рецепти формул, що і є причиною неперевершеної стійкості та насиченості його продукції.

До того ж Монталь винайшов спосіб зберігання композицій із мінімальним спотворенням запаху завдяки металу корпусу, що використовується у космічній галузі. Флакон повністю захищає вміст від згубного впливу сонячних променів і вологості - і в результаті навіть через кілька років ми можемо насолоджуватися настільки ж гарним парфумом, яким він був у день покупки.

Придбати Montale Sensual Instinct в Україні ви маєте змогу в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас максимально повну колекцію творів цього харизматичного нішевого бренду.

 

Чарівність дуету кави та троянд


Новинка 2019 року з інтригуючою назвою «Чуттєвий інстинкт» справді пробуджує та загострює чуттєвість. Цьому сприяє поєднання солодких рожевих, амбрових і кавових акордів, адже кожен із цих компонентів вважається афродизіаком і асоціюється з любовними стосунками в їхній найпрекрасніший, «цукерково-букетний» період. До того ж парфум створений у стилі унісекс і відмінно доповнює як жіночі, так і чоловічі образи, дозволяючи парі, що любить, насолоджуватися цим ароматом зі шкіри один одного, тим самим посилюючи шарм.

Композиція відкривається ароматними нотами обсмаженої кави з її легкою кислинкою та м'якою гіркуватістю – якраз, щоб відчути красу та бархатистість звучання. Серцевий акорд привносить до цієї прелюдії ноти чуттєвості та спокуси, обдаровуючи вершково-шоколадним акцентом найніжнішого пралине та романтичною темою троянд. У фіналі тепла амбра ще більше підніме градус емоцій, але деревний тандем дубового моху та білого кедра надасть їм шляхетності.

Якщо вам необхідний ідеальний осінньо-зимовий супутник ваших побачень – безперечно, найкраще купити Montale Sensual Instinct !