0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ex Nihilo Venenum Kiss

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Venenum Kiss Парфумована вода
231 грн
Ex Nihilo Venenum Kiss Парфумована вода (тестер)
100ml
8 965 грн
Ex Nihilo Venenum Kiss Набір (парфумована вода 5 флаконів по 7.5 мл)
Немає у наявності

Ex Nihilo Venenum Kiss: магія спокуси

Сила цього привабливого, п'янкого букета можна порівняти з впливом пристрасного довгоочікуваного поцілунку, який крутить голову і наповнює хвилюючим відчуттям солодкої спокуси. Розкішна орієнтальна композиція, майстерно прикрашена квітковими та дерев'яними нотками, заворожує, спокушає, кличе у невідомі дали, занурює у стан блаженної знемоги. Вона розповідає про особливе кохання, здатне подарувати щастя або отруїти гіркотою. Вона вабить теплом і гіпнотизує пряною насолодою - і відразу огортає смолистою хмарою з пряними іскорками.

Встояти перед такими неоднозначними чарами не можуть ні чоловіки, ні жінки, тому аромат підходить мужнім, наполегливим, темпераментним панам і яскравим, чуттєвим, досвідченим леді. Власники парфуму мають свою «родзинку», яка робить їх неординарними, підкреслює самобутність, посилює чарівність та харизму.

Солодкі та гіркі, бальзамічні та пряні пасажі чаклунської мелодії виразно та привабливо звучать у таємничій нічній тиші, але не губляться і серед денного шуму, радують глибиною та різноманітністю інтонацій у будь-яку погоду та у будь-який сезон.

 

Історія аромату

Паризький парфумерний будинок Ex Nihilo зовсім молодий, його перші твори з'явилися у 2014 році, але вже встигли підкорити і вимогливу французьку публіку, і любителів нішевої парфумерії з Європи, Америки, Азії. Для складання ароматних композицій засновники бренду Бенуа Вердьє, Сільві Лодай та Олів'є Ройєр запрошують досвідчених парфумерів та молодих майстрів, ставлячи перед ними одне завдання – створити оригінальний продукт.

Більшість видань компанії належить до категорії унісекс, відрізняється простим складом інгредієнтів та їх унікальним поєднанням. У 2015 році стильну колекцію поповнила серія Venenum Kiss, що вийшла в концентрації EDP. Автором східного шедевра став Quentin Bisch, якого називають «висхідною зіркою» корпорації Givaudan.

Парфум, що отримав назву «Отрутий поцілунок», стоїть трохи осторонь своїх стриманих, бадьорих свіжістю, елегантних «старших братів». Він пекучий, млосний, чарівно солодкий і фантазійний, що викликає неоднозначні враження, але нікого не залишає байдужим.

 

Чарівний шарм Сходу

Чарівна мелодія, наче східна ніч, наповнена таємничими запахами та магічними звуками. Її початкові акорди звучать ніжно та пристрасно, дивують контрастом м'яких та зухвалих відтінків бархатистого шафрану та мускатного горіха. Неролі спокушає вишуканою гіркуватістю медових тонів і перетікає у чуттєве серце.

З його глибини долинають кокетливі зітхання шовковистої амбри, гіпнотичної троянди і терпкого димного полину. Їх спокусливі переливи грають із нюхом, п'янять, збуджують таємні бажання.

Солодкуватий, димчастий сандал з яскравими деревними та бальзамічними акцентами, смолистий стиракс та оманлива, мінлива ваніль формують благородний, елегантний шлейф, завершують дивовижну симфонію.

Якщо ви не боїтеся ризикувати, бажаєте піддатися спокусі і «потонути» в жарких обіймах аромату, то Venenum Kiss Ex Nihilo можна на сайті La Grande.