0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Ex Nihilo Rose Hubris

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Rose Hubris Парфумована вода
247 грн
Ex Nihilo Rose Hubris Парфумована вода (тестер)
100ml
8 157 грн
Ex Nihilo Rose Hubris Набір (парфумована вода 5 флаконів по 7.5 мл)
Немає у наявності

Ex Nihilo Rose Hubris – елегантність, шляхетність та чуттєвість!

Серед десятків тисяч парфумерних творів жінкам та чоловікам не так просто відшукати те єдине та неповторне, яке здатне відобразити їхню самобутність, подарувати впевненість та заряд природної енергії. Таким ароматом, який підніме настрій, допоможе заінтригувати та справити незабутнє враження, може стати Rose Hubris .

Аристократична, вишукана унісекс-композиція зачаровує розкішним пахощами квітів, огортає пудровим серпанком, приваблює пристрасними деревними та мускусними акордами. Вона звучить спочатку яскраво, потім приглушено, м'яко та млосно, дивує контрастом ніжних та пікантних тонів.

Витончені акорди оригінальної симфонії звуть прогулятися в залитому сонцем квітучому саду, насолодитися терпким, солодким запахом троянд, відпочити в тіні дерев, розслабитися, забути про буденну суєту, освіжитися хвойною прохолодою. Пряний, ароматичний букет доречний у спеку та холод, він просто змінює відтінок звучання, по-різному розкриваючи свої фруктові, квіткові, зелені та смолисті мотиви.

 

Історія аромату

Взимку 2013 року, як різдвяний подарунок, у скриньці нішевої парфумерії з'явилася нова «прикраса» – бренд Ex Nihilo . Хоча його назва у перекладі з латині звучить «З нічого», засновники компанії поставили перед собою амбітну мету – відродити дух французького авангардизму, поєднавши його із давніми традиціями. Кожна композиція побудована на поєднанні досягнень минулого та відкриттів сьогодення, естетичної простоти та розкоші.

Перша колекція Initiale, створена парфумером швейцарської корпорації Givaudan SA Олів'є Пешо, розкриває красу класичних ароматних еліксирів, що нев'яне. До цієї лінійки належить видана 2014 року чуттєва серія «Зарозуміла троянда». У соковитий тропічний коктейль автори вклали частинку душі, наповнили його любов'ю до життя, пристрасним темпераментом та невимушеним характером.

Витонченість благородного звучання відображена у витонченому, лаконічному дизайні флаконів. Циліндрична пляшечка виконана з прозорого скла та прикрашена лише золотистим різьбленим ковпачком, щоб нічого не відволікало вас від сприйняття парфуму.

 

Її Величність Роза та її королівська почет

Мелодія парфумованої води полонить глибиною інтенсивних переливів, запрошує до солодкого, романтичного царства елегантної та суворої красуні-троянди. Шлях до нього охороняє шляхетний лицар пажитник, що наповнює простір солодкувато-пряними пасажами ванілі, сухофруктів, сіна, деревини та грибів. Безтурботний грайливий личі, який випромінює свіжість і радує фруктовими нюансами, підводить до королівського трону, обвитого тонкими шкіряними та амбровими нитками лабдануму. До виходу з бархатистого, то кокетливого, то суворого «серця» нас супроводжують чарівний мускус, землістий дубовий мох і терпкі, смолисті почули.

Стильний, злегка примхливий подібно до царських осіб парфум приносить задоволення леді та джентльменам, які готові прислухатися до нього, а не судити за першим враженням. Купити Rose Hubris Ex Nihilo можна у парфумерному інтернет-магазині La Grande .