0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne Invictus Legend

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Paco Rabanne Invictus Legend Парфумована вода
Немає у наявності
Paco Rabanne Invictus Legend Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Якщо якась із жінок захоче заволодіти вашою увагою та думками, захоче бути присутньою у ваших мріях чи снах – їй це навряд чи вдасться, тому що викрасти серце настільки гордовитої та самодостатньої молодої людини дуже непросто. І якщо зовні ніщо не видає вашу приналежність до даного типу чоловіків, то людина, яка знає, з легкістю зможе розпізнати, хто саме знаходиться з нею поруч. Підказкою йому послужить аромат аромату, який виходить від вас - вишуканого Invictus Legend від Paco Rabanne .

Торгова марка Paco Rabanne – дітище вічного бунтаря, шукача нових смислів, форм та запахів, дизайнера Пако Рабанна. Майстер, який народився в сонячній Іспанії, запозичив інтерес до моди і любов до прекрасного від своєї мами, яка працювала модисткою. Перебравшись до Франції та навчаючись архітектурі, він зміг реалізувати свою майстерність дизайнера та створював незвичайні прикраси для культових на той час брендів. Послугами Пако користувалися будинки Dior, Balenciaga, YSL Givenchy. Незабаром з'являється його авторська колекція сережок, яка мала неймовірний успіх серед молодого покоління. Своє вміння експериментувати з формами, матеріалами та кольорами модельєр реалізує під час створення колекцій одягу. Запуск парфумерної компанії його модний будинок здійснює 1969 року виходом квіткового альдегідного жіночого аромату. Сьогодні колекція парфумів від Пако Рабанна налічує близько ста видань для чоловіків та жінок.

Invictus Legend – це історія про людину сміливу, владну, рішучу. До якостей, які вигідно виділяють його серед інших чоловіків, також можна віднести впевненість у собі, мужність, привабливість. Він не шукатиме підтримки в комусь, адже справжній боєць, який прагне «чистої» перемоги, має розраховувати лише на себе. Він користується увагою у жінок, умет розташовувати себе, має природним шармом і привабливістю. І не останню роль у цьому відіграє його улюблений аромат!

Колекція за назвою Invictus існує з 2013 року. Інтернет-магазин Лагранд пропонує вам познайомитися з однією з нових парфумерних робіт компанії Paco Rabanne . Ті, хто бажає відчути на собі магію цього аромату, але поки що не впевнені у виборі, можуть купити Invictus Legend у вигляді пробника або флакона невеликого об'єму. Нове видання зберегло шляхетність та чуттєвість попередніх варіацій, у ньому також відчувається вибуховий характер прянощів та розкіш деревини цінних порід.

Парфумована вода розкривається прохолодою морських нот, посиленою енергійними запахами соковитого грейпфрута та пікантністю морської солі. Тандем благородного лавра, гіркувато-квіткової герані, що відчувається в «серці» мелодії, здається ще виразнішим завдяки міксу темпераментних спецій. Хвилює почуття та мотив червоної амбри та деревини гуаяк, флер якої надає фінальному акорду димні, солодко-ванільні, ніжно-фіалкові відтінки.

Придбати парфум від Paco Rabanne ви можете, зробивши замовлення в Lagrande. Оригінальна продукція, відмінні ціни, широкий вибір та затишний шоу-рум, де можна протестувати аромат чи забрати замовлення – все це ми пропонуємо своїм клієнтам.