0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Amouage Portrayal Man

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Amouage Portrayal Man Парфумована вода
258 грн
Amouage Portrayal Man Парфумована вода (тестер)
100ml
5 985 грн

Здається, сьогодні сама природа вподобає вам - вона дозволяє вашому настрою бути чудовим і дає можливість не відволікатися на дрібниці. Але навіть ураганний вітер або зливи, палючий сонце або пісок, що застилає очі, не змогли б змінити ваші плани і зрушити вас з шляху. Їм не під силу похитнути вашу непохитність, оскільки джерелом вашої енергійності з сьогоднішнього дня буде один із ароматів торгової марки Amouage – парфумована вода Portrayal Man .

Історія популярного нішевого бренду уособлює процес відродження парфумерних традицій Аравійського півострова, який ініціював принц Омана Саїд Хамад бін Хамуд аль бу Саїд. Високоповажній людині спало на думку знову подарувати світові те, що століттями тішило чоловіків і жінок, які проживають у цьому регіоні. Сприяло процесу і те, що ці землі, особливо південна частина Оману, вкрай прихильні до росту рослин, які можуть використовуватися як вихідні матеріали для виробництва парфумів. Сировина збирається вручну, дбайливо зберігається у правильних умовах. Цінні олії та ефіри, що видобуваються з рослин із застосуванням старовинних рецептур, поєднуються воєдино в ароматне зілля, яке розливається у найкрасивіші флакони. Торгова марка існує з 1983 року. За цей час засновник Amouage встиг залучити до співпраці парфумерів, імена яких уславлені у світі завдяки створеним ними парфумерним шедеврам.

Придбати Portrayal Man та подарувати собі прірву задоволення пропонує наш інтернет-магазин Lagrande. Видання є відносно новим, воно поповнило портфоліо виробника у 2019 році. Автором роботи став майстер П'єр Негрен. Шанувальники аромату відзначають його гучність, хорошу стійкість, багатство композиції та розкішний шлейф. Вони називають його неординарним, шляхетним, дуже непростим, дуже вишуканим і тому гідним бути в колекції шанувальника нішевих ароматів. Деякі шанувальники стверджують, що шквалу компліментів тим, хто обирає композицію, можна не дочекатися, оскільки це аромат не для публіки, а, скоріше, тільки для себе.

Виробник називає парфумовану воду «уособленням богемної культури 1920-х років» і визначає її як парфум, що «випромінює вишукану сміливість». У початкові ноти Portrayal Man автор помістив акцент листя фіалки. Він поєднує в собі неповторну прохолоду та акватичну свіжість, надає композиції відтінку свіжоскошеної соковитої трави, звучить яскраво, виразно та інтенсивно. «Серце» мелодії зачароване багатогранним та загадковим ветівером, бальзамічні та димні нюанси якого надають парфуму шарму. Завершує симфонію благородний ялівець, олія якого насичує букет своїми смолистими, димними відлуннями.

Придбати парфумерію Amouage за чудовою ціною ви можете у Lagrande . Наш інтернет магазин пропонує клієнтам тільки оригінальну продукцію, а також прагне забезпечити найкращий сервіс.