0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Calvin Klein Ck One Summer 2019

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Calvin Klein CK One Summer 2019 Туалетна вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Неординарний і ненав'язливий, що не вимагає від вас вибору якогось певного стилю одягу або створення конкретного образу, делікатний та бентежний силою своєї свіжості одночасно! Так, незвичайним вийшов черговий фланкер відомого аромату, датований влітку 2019 року. У компанії з неабияким і стильним CK One Summer 2019 точно буде приємно проводити літні дні, чекаючи, коли закінчиться ця неймовірна спека. Він складе вам компанію в поїздці або на морському узбережжі, розділить годинник прогулянки по залитому сонцем курортному місту і надасть вашому вигляду шарму та вишуканості.

Композиція представлена модним брендом Calvin Klein як одна з варіацій легендарного унісекс-парфуму CK One, вихід якого датований 1994 роком. Починаючи з 2004 року, регулярно виходять літні лімітовані видання. Енергійні, соковиті, що інтригують – вони відсилають своїх власників до безтурботності відпускної пори, насичують простір навколо чоловіків та жінок флером зелених нот, екзотичних квітів та фруктів. Вони ваблять їх відлунням смачних коктейлів, пригощають скибочками кавуна або щойно розрізаного огірка, купають у прохолоді м'яти чи води.

Щоб відчути те, наскільки гармонійною може бути парфум, що складається з мінімальної кількості нот, варто купити CK One Summer 2019 . Аромат відноситься до сімейства «фужерні водяні» та рекомендований виробником для використання у денний час. Він кардинально відрізняється від своїх не менш привабливих попередників, піраміди яких наповнені достатньою кількістю ароматних відтінків. Мелодія цієї версії базується лише на трьох акцентах. Однак ті, хто з ним знайомі, можуть почути в пахощі несподівані ароматні нюанси – і в цьому полягає майстерність парфумера, який створив цю роботу. Парфум відноситься до унісекс-композицій. Тому, навіть купивши його своєї другої половинки, ви незабаром самі можете потішитися на це диво і використовувати його нарівні з власником видання. Для оформлення роботи виробник також вибрав новий підхід: замість яскравих флаконів, що використовуються традиційно, було презентовано ємність білого кольору з виразним написом.

Туалетна вода розкривається чистотою водяних нот. Вони дарують бажану прохолоду розпеченій сонцем шкірі, остуджують ваш запал, вдихають сили та енергію в тіло, втомлене від літньої спеки. Вони готують вас до другого етапу розкриття аромату – до терпкості благородного чаю, приємна гіркота якого створює відчуття комфорту та розслабленості. Тематика природи простежується в завершальному штриху CK One Summer 2019 – тут можна насолоджуватися ненав'язливими запахами вологої деревини.

Придбати парфумерію від Calvin Klein у Києві та інших містах України ви можете, зробивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande. Доступні ціни, оригінальні товари від відомих брендів, відмінний вибір парфумерної та косметичної продукції – все це ми пропонуємо своїм покупцям.