0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy Very Irresistible Mes Envies

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy Very Irresistible Mes Envies Туалетна вода (тестер)
75ml
2 804 грн
3 260 грн
Акція
-14%
Givenchy Very Irresistible Mes Envies Туалетна вода
Немає у наявності

Givenchy Very Irresistible Mes Envies: бажання бути чарівною!



Модний бренд Givenchy у своїй знаменитій колекції «Неперевершених» ароматів представив чудову лімітовану версію в барвистій коробці, прикрашеній ефектним квітковим принтом. Такий декор ідеально передає суть вмісту флакона Very Irresistible Mes Envies, присвяченого красі аромату троянд у всіх його проявах.
Королева квітів представлена тут разом із чарівним флером півоній, в аурі пряних тонів анісу з його чудовими освіжаючими аспектами.
Романтичний бант у тон візерунка коробки прикрашає і флакон, натякаючи на дівочий, весняний характер композиції, що сприяє флірту. Це – чудовий аксесуар для прогулянок, побачень і навіть офісних буднів, які він зробить яскравими та хвилюючими, додавши жіночності у будь-який ваш образ. Аромат туалетної води однаково гарний навесні, влітку та восени – у будь-який час, коли цвітуть троянди, його запах дійсно прекрасний!



Історія створення



Вперше парфум із багатообіцяючою назвою «Дуже Чарівний» схвилював публіку в 2003 році і заслужено став одним із парфумерних символів початку тисячоліття, неповторних «нульових».
Не дивно, що він став натхненням для багатьох фланкерів, кожен з яких по-різному розкриває всі аспекти вашої чарівності. Колекція включає переважно жіночі парфуми, хоча наявні в ній і кілька чоловічих, що утворюють лінію Fresh Attitude.
В даний час плеяда «Дуже чарівних» - це понад 25 видань у вишуканих витягнутих флаконах, що символізують витонченість та елегантність.
У 2015 році одним із них став твір Givenchy Very Irresistible Mes Envies, чия назва недарма перекладається так романтично: «Мої бажання». Прем'єра аромату відбулася навесні, відкриваючи сезон запаморочливих романів.
Вся колекція «Чарівних» ароматів представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Givenchy Very Irresistible Mes Envies та інші бестселери провідних б'юті-брендів світу, які роблять нас красивішими та щасливішими!



Коли бажання збуваються!


Якщо ви обожнюєте парфумерію цієї лінії, але класичні версії для вас завжди були too much, чарівні Mes Envies дійсно стануть бажаннями, що справдилися: ви зможете використовувати цей легкий, романтичний аромат навіть вранці!
Він відкриє вам свої обійми запаморочливо прекрасним букетом троянд: щоб передати всі чарівні відтінки цієї чудової квітки. Парфумери використовували відразу чотири чудові сорти: каліфорнійську троянду, а також дивовижні квіти Passion, Fantasia та Emotion.
Цей неймовірний квартет майстерно відтінений співзвучним йому ароматом півоній – ніжних, вологих, наче ранкові пелюстки садових квітів у крапельках роси.
Неординарний характер квітковому букету надає акцент анісу, що поєднує в собі свіжість і м'якість витончених прянощів.
Якщо вам подобаються квіткові аромати у французькому стилі, порадуйте себе навесні цією незрівнянною новинкою: повірте, варто купити Givenchy Very Irresistible Mes Envies в інтернет-магазині La Grande, щоб вислуховувати комплімент за компліментом!