0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Light Di Gioia

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Giorgio Armani Light di Gioia Парфумована вода (тестер)
100ml
2 536 грн
Giorgio Armani Light di Gioia Парфумована вода
1 634 грн

Giorgio Armani Light di Gioia – світло з небес...

 

Сонячне світло, що відбивається від поверхні моря в ясний безхмарний літній день, відблисками переливається не тільки на його поверхні, але і в очах прекрасної жінки, змушуючи їх сяяти яскравіше. Причиною тому не тільки чудова погода на узбережжі Середземного моря, а й чудовий аромат, що струмує по її шкірі та волоссю – світлий, свіжий та повітряний Giorgio Armani Light di Gioia!

Це один із найбездоганніших літніх жіночих варіантів з усього арсеналу сучасної парфумерії: він прекрасний навіть у сильну спеку – дарує відчуття легкості, радості, і ніби іскриться, наповнюючи простір навколо відблисками щастя і запашний шлейфом білих квітів і цитрусів з легкими акцентами дерева, мускуса й прянощів.



Історія аромату

 

Ідея цієї нової композиції чудово доповнює концепцію всієї парфумерної колекції Acqua di Gioia, вперше презентованої в 2010 році з однойменною композицією. На відміну від попередньої чоловічої колекції Acqua di Gio (1996), вона присвячена не просто свіжості, а повній єдності зі стихіями води, повітря та світла, чого можна досягти лише на відпочинку, на лоні первозданної природи, не зворушеної цивілізацією. Саме таким райським куточкам планети – островам Антигуа у Карибському морі та Пантелерії у Середземному – присвячена жіноча «водна» колекція. До речі, саме там і сам Джорджо Армані проводить час на своїх розкішних віллах і насолоджується красою та гармонією сонця та моря.

Light di Gioia, що вийшла в 2019-му, стала логічним продовженням випусків 2016 року: Air, Sun і Sky di Gioia, а в 2020-му бренд порадував ще однією новинкою - дивовижною композицією Ocean. У порівнянні з ранніми парфумами останні випуски набули більш досконалого флакона: округлий, подібний до ідеальної краплі, і з кришечкою, що нагадує дорогоцінний камінь: у випадку з фіалом Light це - цитрин. Усередині плескається розплавлене сонячне світло – тепле, іскристе, яке зачаровує своєю позитивною енергетикою та красою.

Купити Giorgio Armani Light di Gioia в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, що є законодавцем мод з 1975 року, і став зразком італійської елегантності та лаконічної розкоші.

 

Сяйво вашої краси!



Композиція відкривається свіжим та терпким, зухвалим та тонізуючим акцентом бергамота. Цей благородний цитрус позбавлений солодощі, зате з надлишком обдарує вас аурою бездоганності та елегантності в італійському стилі.

Серцевий акорд складений запаморочливим дуетом білих квітів: чуттєвих і жіночних п'янких гарденій з їх насиченим вершково-смолистим колоритом, і неймовірно хвилюючого романтичного медового жасмину.

Базовий акорд приваблює чарівністю білого мускусу, що майстерно балансує на межі спокуси та невинності, зваби та ніжної інтриги. Шляхетності до вашого образу додадуть тонкі деревні ноти у фіналі.

Отже, якщо красивій, вільній, яскравій жінці необхідний ідеальний літній аромат - неодмінно варто купити Giorgio Armani Light di Gioia і з головою поринути в його магію, викупатися в сонячних променях, що пестять, і з насолодою вбирати в себе Літо!