0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy Insense Ultramarine Blue Laser

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy Insense Ultramarine Blue Laser Туалетна вода
Немає у наявності

Виробляти фурор своєю появою і бути в центрі загальної уваги - в цьому немає нічого незвичного для вас. Ваші будні проходять настільки захоплюючим і насиченим, що, здається, до приходу настільки довгоочікуваного вечора запаси вашої енергії точно вичерпаються. Бути завжди на висоті, підкорювати оточуючих своїм бадьорим зовнішнім виглядом, рішучістю та енергійністю вам допомагає парфумерне творіння від французького бренду Givenchy – туалетна вода Insense U ltramarine B lue L aser .

Як зробити так, щоб про вас усі говорили? Щоб вашим досконалим зовнішнім виглядом захоплювалися, а найвдаліші образи копіювали? Про це не з чуток знають усі, хто вибирає як обновки та приємні покупки продукцію від Givenchy. Модний дім із Франції почав своє існування у 1952 році і був названий на честь свого засновника – дизайнера Юбера де Живанші. Одягатися у цього модельєра вважалося правилом гарного тону знаті. Подібну розкіш часто дозволяли собі особи королівської крові, зірки кінематографа, багато з яких були постійними клієнтами кутюр'є. Парфумерна продукція торгової марки, яка вперше була представлена в 1957 році, відноситься до товарів класу люкс - речей, що відображають успішність і статус людей, які набувають їх.

Бажаєте поринути у динамічний вихор пригод, відчути на собі божевільний ритм сучасного життя? Варто лише купити Insense U ltramarine B lue L aser , і ви відразу станете одним з тих, хто ніколи не зупиняється, не вміє сумувати або марнувати час. Харизматичність, рішучість та виняткові вольові якості такої людини захоплюють. Він цілеспрямований, активний і прогресивний, сміливо береться за ризикові проекти та сприймає складнощі як ще один крок на шляху до успіху.

Про колекцію ароматів під назвою Insense by Givenchy вперше заговорили 1993 року – саме тоді було видано перший продукт, який її представив. Через рік на вітринах магазинів з'явилося формулювання під назвою Insense Ultramarine. На сьогоднішній день лінійка «ультрамаринів» розширилася і складається з більш ніж десяти парфумів, призначених в основному для сильної половини людства.

Туалетна вода сімейства дерев'яні фужерні презентована в 2009 році. Вона грайлива і свіжа, темпераментна і незвичайна. Мелодія композиції складається з прохолоди грейпфрута, нот зухвалого перцю та освіжаюче-пряного кардамону. Тут відчувається тепло і вишуканість нот пудрового ірису, деревна насолода сандала та шляхетність кедра. У захоплюючу подорож володаря аромату кличе загадковий димний ветівер. Витонченість мелодії надають акценти смолистих пачулів та інтригуючий темний інжир.

Придбати Givenchy Insense Ultramarine Blue Laser ви можете, оформивши замовлення в Lagrande. Наш інтернет-магазин представляє достатню кількість модних та популярних оригінальних парфумів, серед яких ви зможете підібрати найбільш актуальний для себе аромат. Усіх, хто бажає протестувати продукцію чи познайомитися зі своїм фаворитом, ми запрошуємо до нашого затишного шоу-руму.