0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana The Only One 2

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana The Only One 2 Парфумована вода (тестер)
100ml
2 101 грн
Dolce & Gabbana The Only One 2 Парфумована вода
Немає у наявності

Dolce & Gabbana The only one 2



Енергійність і пристрасть, що горить в очах, успіх у всьому, за що б вона не взялася, постійна увага та захоплення оточуючих: така вона – жінка, яка обирає The Only One 2 ! У цьому ароматі майстри торгової марки Dolce & Gabbana зуміли відтворити образ красивої та елегантної дівчини, що випромінює впевненість у собі, привабливої та спокусливої. Вона одна з небагатьох, на яких завжди звернені погляди оточуючих, ким захоплюються, на кого звикли рівнятися. Вона завжди виглядає ідеально - яскрава, ефектна, доглянута, модно одягнена. І парфум від відомого італійського бренду дуже гармонійно вписується в її стильний образ.



Розкішний зовні та пристрасний усередині – так можна описати цей парфумерний продукт. Для оформлення видання дизайнери зупинилися на флаконі, форма якого стала традиційною для жіночих видань серії The One. Вони надали йому насичений рубіновий колір, завдяки якому ємність нагадує масивний, чітко огранований дорогоцінний камінь. Ефектним це оформлення робить позолочена деталь та важкий ковпачок контрастного чорного кольору. Описуючи дизайн флакона, виробник згадує про те, що шрифт, обраний дизайнерами, символізує жіночу граціозність і витонченість.



Історія під назвою The One розпочата модним будинком Dolce & Gabbana у 2006 році – саме тоді було представлено однойменну дебютну композицію для жінок. Чоловічий парний аромат презентований брендом на два роки пізніше. З того часу виробник випустив кілька фланкерів та лімітованих видань. Всі ці роботи поєднує одне – висока якість та шик, властиві продукції даного бренду. Парфуми оповідають про красиве і розкішне життя, про самодостатніх і успішних людей. Вони відрізняються багатим звучанням та чудовою стійкістю.



The Only One 2 видано у 2019 році. Зі своєю попередницею, що вийшла роком раніше, вони схожі через неординарність фіалково-кавового дуету, який можна вловити в їхньому флері. Ключовою нотою початкової версії став пудровий ірис, а домінанта парфумованої води, презентованої на цій сторінці, - благородна червона троянда.



Мелодія розкривається акцентами пахучих червоних ягід, медовою солодкістю химерної груші та елегантністю білої фрезії, благородні ноти якої наповнені прохолодою та приємною зелено-квітковою свіжістю. Бархатиста червона троянда дарує свій п'янкий запах «серцю» композиції. Її доповнює ніжність тендітної фіалки та пікантність гіркої кави. Фінал парфумованої води таїть у собі привабливість карамельно-горіхових бобів тонка, чуттєвість теплої амбри та шик смолисто-терпких почуттів.



Придбати вишукані парфуми від Dolce & Gabbana ви можете у нашому інтернет-магазині. У Lagrande на покупців чекає широкий вибір оригінальних товарів за відмінними цінами: парфумерної та косметичної продукції, засобів для створення манікюру, аксесуарів. У нас широко представлені різні бренди, тому можливість знайти улюблений аромат, навіть якщо він з числа рідкісних або нішевих, дуже висока.