0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Dior J'Adore Roller Pearl

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christian Dior J`Adore Roller Pearl Парфумована вода
Немає у наявності

Історія французького будинку моди Christian Dior почалася в 1947 році, коли було представлено революційну колекцію New Look, яка буквально перевернула світ. Ті роки були важкими та повними поневірянь. Винісши на своїх плечах тяготи війни, жінки забули про гарне вбрання, веселощі та компліменти, перетворилися на безликі й сірі функціонали, які мали тільки працювати і піклуватися про зміст сім'ї. Діор повернув їм право бути собою: чудовими та прекрасними, чарівними та бажаними, дав можливість насолоджуватися компліментами та захопленими чоловічими поглядами. У його чудових вбраннях і в супроводі чарівної парфуми в їхнє життя поверталася радість.

Саме у цьому знаменитий кутюр'є бачив своє призначення: дарувати щастя. Дотримуючись його ідей, модний бренд продовжує випуск сліпучих ароматів, які перетворюють своїх власниць, додають загадкового блиску очам і вселяють упевненість у власній чарівності. Саме таким і є чудовий J`Adore Roller Pearl .

Це сучасна версія культової композиції 1999 року. Вона була представлена навесні 2019 року, через 20 років після появи оригіналу. Вишуканий квітковий букет зберіг чарівність свого легендарного попередника, але тепер випущений у зручнішому форматі. Перлинний ролер – ідеальний варіант для сучасних дівчат. Він компактний і без проблем міститься в сумочці або клатчі. Підходить для подорожей, відпустки або просто носіння з собою, щоб оновити парфум, коли вам захочеться, при цьому немає ризику, що вміст протікає. З ним наносити парфумовану воду легко, як ніколи: достатньо провести аплікатором, що обертається по шкірі, і вона пахне протягом декількох годин, радуючи свою володарку і її оточуючих.

Формула продукту залишилася без змін: це все той же пишний оберемок запашних квітів, який крутить голову не гірше за молоде вино. Дивовижна симфонія, пов'язана рукою майстра з білосніжних, яскраво-червоних і жовтих пелюсток! Відкривають її сонячні іскорки бергамоту, що мерехтить на тлі ніжних бутонів. Його бешкетні відблиски задають особливо динамічний ритм, чудово підкреслюючи трепетну насолоду і витонченість садових красунь. Медові переливи жасмину у віртуозно збудованій піраміді сусідять з екзотичною грацією ілангу, делікатні та витончені акорди флердоранжу переплітаються з вершковими нотами туберози, а панує над усією пишністю чудова дамаська троянда, чарівна і нескінченна.

Видання зберегло оригінальний дизайн своїх попередників. Це все той же округлий і витончений флакон, увінчаний подовженою кришкою із золотих ниток і з прозорим блискучим каменем нагорі, але цей флакон відрізняється меншими розмірами. Купити Christian Dior J`Adore Roller Pearl в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.