0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ex Nihilo Vetiver Moloko

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Vetiver Moloko Парфумована вода
7 622 грн
Ex Nihilo Vetiver Moloko Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Ex Nihilo Vetiver Moloko: ароматний символ імпозантного бунтарства

Кожному з нас часом хочеться відсторонитися від напруженого ритму, побути наодинці зі своїми думками, розслабитися, мріяти повернутися в безтурботне дитинство. Туди, де можна було годинами гуляти по звивистих стежках хвойного лісу, на повні груди вдихати свіже повітря, пити солодке густе молоко, грітися біля багаття. Саме про такі приємні моменти нагадує цей невигадливий і водночас розкішний аромат-унісекс Vetiver Moloko.

Він не універсальний і далеко не простий, не готовий дружити з першим зустрічним і подобатися всім – до нього треба дослухатися, прийняти неординарність звучання. Суперечливий і контрастний парфум створений для тих, хто готовий ризикувати, поринаючи у чуттєву глибину, не відступати під натиском сили, діяти всупереч обставинам. Їм акорди деревної композиції дарують спокій, утихомирюють, полонять гармонією контрастів, занурюють у стан блаженства, розбурхують почуття, спокушають солодкими та димчастими переливами.

Стильний букет чудово доповнює і діловий костюм, і шкіряну куртку, підходить як для офіційних заходів, так і заміських прогулянок.

 

Історія аромату

У 2013 році троє креативно мислячих людей – Сільві Лодей, Олів'є Ройєр та Бенуа Вердьє – «з нічого, з нуля» створили дивовижний Модний дім Ex Nihilo . Бренд стрімко увірвався у світ вишуканої селективної парфумерії і зайняв там одну з лідируючих позицій. Нетривіальний погляд на мистецтво складання композицій, якісну сировину, повагу до свободи творчості, співпрацю з майстрами компанії Givaudan – складові популярності ароматних унісексових видань.

Кожна лінійка по-своєму унікальна, багатогранна, незвичайна, але не виходить за класичні кордони і, можливо, тому викликає захоплення чоловіків і жінок. А серія Vetiver Moloko , що вийшла у 2014 році, стала брендовою перлиною, втіленням витонченості, пристрасності та романтичності. Парфумерний твір написав Гійом Флавіньї, натхненний психологічним трилером Стенлі Кубріка "Заводний апельсин". Ароматну суміш бунтарства та ніжності, розкоші та скромності дизайнери помістили у прозорий скляний флакон зі строгим силуетом та різьбленою кришкою, схожою на ремінець наручного годинника.

 

Коктейль з м'якості та суворості

Букет для чарівних леді та сміливих чоловіків з перших крапель зачаровує іскристими акордами свіжо-пряного, трішки гіркуватого бергамота та м'якими, трепетними тонами бархатистої болгарської троянди.

З «серця» парфуму струмує витончений прохолодний потік молока, м'яко накочуючись на елегантні кипариси. Хвойні стволи хвилюють димчастими, бальзамічними, смолистими нюансами, надають солодкій мелодії благородства та урочистості.

У чуттєвій, багатій базі звучать ноти землістого, димного та вологого ветівера, ніжного, пряного з легким вершковим акцентом амірису та апетитної ванілі. Їхні насичені акорди звучать довго і пристрасно, викликаючи захоплення слухачів.

Якщо ви хочете насолодитися цією нетривіальною мелодією, вам варто купити Ex Nihilo Vetiver Moloko. Здійснити ваше бажання допоможе інтернет-магазин La Grande.