0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Trussardi Riflesso Blue Vibe

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Trussardi Riflesso Blue Vibe Туалетна вода
67 грн
Trussardi Riflesso Blue Vibe Туалетна вода (тестер із кришечкою)
100ml
1 451 грн
Trussardi Riflesso Blue Vibe Набір (туалетна вода 50 мл + гель для душу 100 мл)
Немає у наявності

Trussardi Riflesso Blue Vibe – баланс між діловою повсякденністю та творчою внутрішньою сутністю

 

Креативна, творча натура щоразу змушена зупинитися перед вибором іміджевих рішень, якщо з волі долі стикаються з дрес-кодом. Як поєднати своє одвічне прагнення свободи – і рамки, які малює необхідність? Trussardi Riflesso Blue Vibe - відмінний компроміс для тих, хто має виглядати респектабельно - і одночасно не поступатися власним комфортом.

Цей парфум захопить гармонією контрастів, поєднуючи в собі деревні та фужерні, пряні та горіхові, амброві та шкіряні, трав'яні та солодкі, зелені та цитрусові тони. В міру свіжий, в міру солодкий, привабливий і водночас коректний – чудовий аромат для стильних та сучасних чоловіків, які не бажають втрачати свою індивідуальність.

Він гарний восени, взимку та навесні – у прохолодний час його теплий шарм особливо ефектний!

Трохи історії

 

Творець бренду Данте Труссарді відкрив майстерню з виготовлення рукавичок у 1911 році. Поступово його якісний та естетичний бізнес розширився до цілого модного будинку, який спеціалізувався також на сумках, портпледах, модному одязі та аксесуарах. А з 1980 року Труссарді увійшов у світ парфумерії!

Зараз у портфоліо цієї марки вже 55 творів, і однією з найновіших, найцікавіших колекцій є «Ріфлессо», флагманський парфум якої вийшов у 2017 році. Фланкер Blue Vibe вийшов через два роки, і відразу ж підкорив шанувальників своєю італійською чоловічою чарівністю.

Автором композиції стала Вероніка Ньюберг – саме вона презентувала першу версію «Ріфлессо», тепер довівши її до досконалості.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів - рифлені корпуси виглядають дуже стильно, а у новинки 2019 видання ще й приголомшливий глибокий синій відтінок корпусу з яскравою окантовкою лаймовою.

Такий ефектний зовнішній вигляд відробить цей парфум чудовою ідеєю для подарунка! Купити Trussardi Riflesso Blue Vibe в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього модного бренду з Італії.

 

Пошук себе – чи самовираження?

Композиція відкривається найцікавішим поєднанням нот рома, що п'янить, зухвалого цитрусового юзу і багатогранною даваною. Це особливого виду полин з унікальним ароматом – фруктово-шипровим, що поєднує відтінки вина, фруктів і сіна.

Яскрава прелюдія змінюється чудовим «серцевим» акордом, де переплелися тони лісового горіха, герані та іншої полинової трави – артемізії з її чарівною димною гіркуватістю.

У фіналі теплий амброво-деревний акцент амбервуду чудово поєднується з ароматними смолами тютюну та розкішним акцентом дорогої шкіри – фірмової ноти будинку Труссарді.

Вам, безумовно, варто купити Trussardi Riflesso Blue Vibe в інтернет-магазині La Grande, якщо ви вибираєте респектабельний презент людині, для якої важлива гармонія форми та змісту.