0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Giorgio Monti Kint

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Giorgio Monti Kint Парфумована вода
Немає у наявності

Giorgio Monti Kint: спокушання квітковою ніжністю

Серед тисяч ароматних букетів вибрати один, який зробить тебе яскравим, чарівним, привабливо привабливим, завдання не легке. Дизайнер Джорджіо Монті пропонує одягнути спокусливий, кокетливий жіночний аромат Kint.

Грайливий, вишуканий парфум адресований усім, хто стежить за собою, крокує в ногу з модою, не боїться виявляти свою оригінальність. Його власницям знайоме чарівне відчуття свободи, коли здається, що тіло ширяє в повітрі, а душа відкрита для кохання та радості. Вони знають, як солодко пахнуть квіти в нічній тиші, і насолоджуються ласкавим подихом вітру та теплим сонячним промінням.

Твір елітної парфумерії інтригує екзотичними нотками натуральних інгредієнтів, зачаровує глибоким, розкішним звучанням, пробуджує фантазії та мрії. Його гармонійні, важкі та делікатні переливи захоплюють у царство молодості, свіжості, безтурботності. Чарівна мелодія пропонує одягнути легку сукню або зручні джинси, прогулятися набережною, покататися на теплоході, помилуватися заходом сонця, посидіти з друзями за столиком на літній веранді, відвідати театр чи ресторан.

 

Історія аромату

Французький торговий дім Giorgio Monti випускає жіночі та чоловічі парфуми з 2007 року. За короткий час бренд створив колекцію, що викликає захоплення, і став відомим у Європі та Америці завдяки високій якості видань, сучасному звучанню композицій та оригінальному дизайну флаконів.

Серія Kint з'явилася у 2008 році у концентрації EDP. Формула квіткового фруктового букета відображає шарм, витонченість, грацію та чуттєвість, дарує приємні емоції. Ароматний еліксир відрізняється життєрадісним, оптимістичним та романтичним настроєм. Одна його крапля наповнює жіночий образ сяйвом та блиском, надає йому цілісності та завершеності.

Характер парфуму передано у дизайні упаковки. Світло-рожевий скляний флакон і срібний ковпачок мають яскраві гламурні обриси. Пакувальна коробка виготовлена з металу, забарвлена в яскравий рожевий колір, прикрашена овальною етикеткою під назвою парфумерного твору.

 

Чарівна мелодія щастя

Щоб оспівати чарівність та граціозність енергійної красуні, парфумери склали загадкову, чарівну гаму, яка полонить своїми чуттєвими флюїдами. У бархатистому пудровому серпанку виступає елегантний ірис, іскриться медовою солодкістю, а пристрасний жасмин наповнює простір пронизливо чистими, свіжими, пряними акордами. Експресивний дует оповідає про всепоглинаючу спрагу життя, відродження полум'яних почуттів, непереможну силу любові.

Солодкі карамельні пасажі стиглої груші обдаровують бадьорістю, впевненістю, оптимізмом. Трав'янисті, бальзамічні, деревні тони пачулів збуджують бажання, надають звучанню об'єму, глибини і відтінку східної екзотики. Фінальні штрихи розставляють ноти звабливого мускусу і гіркі шоколадні нюанси ветивера, захоплюють у свою орбіту нових шанувальників.

Придбати Giorgio Monti Kint, щоб доповнити свій образ стійким, насиченим ароматом, ви можете на сайті інтернет-магазину La Grande .