0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zarkoperfume Cloud Collection 2

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zarkoperfume Cloud Collection 2 Парфумована вода
4 933 грн
5 736 грн
Акція
-14%
Zarkoperfume Cloud Collection 2 Парфумована вода (тестер із кришечкою)
100ml
4 481 грн
5 210 грн
Акція
-14%

Zarkoperfume Cloud Collection 2 - Хмари над океаном...

 



Датський нішевий парфумерний бренд Zarkoperfume представив свій новий твір з культової «Хмарної» колекції Cloud 2. Цей свіжий акватично-морський аромат недарма відноситься до групи квіткових водяних - він дійсно напрочуд красиво прикрашений акордами білих квітів у супроводі яскравих цитрусів і ніжного мускусу. У ньому немає нічого зайвого, він не відволікає відтінками солі чи йоду – чистий, свіжий і прозорий, наче хмара в синьому небі над безмежним морським простором – чи його відображення в ідеально спокійній гладіні?

Чудовий літній компаньйон для чоловіків і жінок, які віддають перевагу водним ароматам, що дарують бажану прохолоду, бадьорість, повертають сили в літню спеку та дозволяють відчувати досконалість і бездоганність створеного вами простого та лаконічного образу!



Історія аромату

 

Парфумер Zarko Ahlmann Pavlov створив свою "Хмарну колекцію" в 2017 році, коли вийшов перший її твір Stratus – хмара на заході сонця, пофарбована сонячним промінням у червоно-жовтогарячі тони. Нова «хмара у флаконі», що вийшла у 2018-му - це ніжно-блакитна ароматна субстанція, в якій молекули з чарівним ароматом поміщені у водно-масляний розчин: аромомасла, змішуючись і переливаючись за прозорим склом, дають ілюзію чистої морської води.

Ви можете струшувати і перевертати флакон, заворожено спостерігаючи за нескінченною мінливістю малюнка вмісту в ньому, та й користуватися парфумом можна по-різному: змішавши емульсію або розпорошивши на шкіру лише верхній шар.

Це, безперечно, нове слово у дизайнерському підході – саме такими «родзинками» і приваблює своїх шанувальників незвичайна та унікальна парфумерія ніша.

Придбати Zarkoperfume Cloud Collection 2 в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande: ми знаємося й на нішевих вишуканих творах, і на бестселерах парфумерії класу «люкс», і на старій добрій класиці, яку любить не одне покоління!

 

«Блакитна хмара» – романтика літніх просторів!


Композиція є цікавою фантазією на тему моря і неба, їх недосяжної межі і переходу відтінків. Всі нюанси вашої мрії про подорож океаном Зарко Альманн Павлов помістив за прозоре скло і подарував можливість насолоджуватися цими відтінками всім поціновувачам.

Центральною та найпершою нотою став акорд лемонграсу – бадьорий, неймовірно свіжий, яскравий та соковитий. Ця дивовижна трава з цитрусовим запахом нагадує за своїм звучанням трохи терпкий шляхетний бергамот.

У серці композиції панує хвилюючий і чуттєвий жасмин – солодкий, карколомний і п'янкий акорд романтичної подорожі.

У фіналі на вас чекає прохолодна чиста нота морської води, яка в поєднанні з дуже красивим деревним акцентом складають дуже гармонійну пару, що асоціюється з дерев'яною палубою яхти або пляжем, куди прибій виніс уламки дерева, що просочилося морською свіжістю.

Чуттєвість усієї композиції надає дивовижний фінальний штрих білого мускусу – невагомого, але непереборного тяжіння.

Вам, безумовно, варто купити Zarkoperfume Cloud Collection 2 в інтернет-магазині La Grande, якщо ви не уявляєте свого літа без нових відкриттів та подорожей – в уявному чи реальному світі!