0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zarkoperfume Cloud Collection 1

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zarkoperfume Cloud Collection 1 Парфумована вода
4 933 грн
5 736 грн
Акція
-14%
Zarkoperfume Cloud Collection 1 Парфумована вода (тестер із кришечкою)
100ml
4 481 грн
5 210 грн
Акція
-14%

Zarkoperfume Cloud Collection 1 – Хмарна колекція для мрійників та романтиків

 



Zarkoperfume Cloud Collection 1 – це не просто парфум. За визнанням його творця – це ваші мрії, частинка вашої душі у флаконі. Аромат чутливий до вашої особистої аури, настрою, до погоди та пори року – і це помітно навіть по флакону, де коливається хмарка, немов пофарбована в помаранчеві тони сонячним промінням.

Запах цей гарний, ніби дуже знайомий – і водночас нетутешній, деревно-фруктовий, з нотками шкіри, анімаліки та м'якої насолоди. Він навіює асоціації з серпневим або вересневим вечором на дачі, коли тепле дерево меблів поєднується з ароматом обліпихових кущів і соковитих помаранчевих ягід – чарівний, умиротворюючий запах, дуже гармонійний, спонукає до себе і налаштовує на позитив, де і ким би ви не були. що б із вами не відбувалося.



Історія аромату

 

Творець бренду, Zarko Ahlmann Pavlov, все життя також був романтичним мрійником, тому не дивно, що споглядання хмар, їхньої краси та мінливості надихнуло його на підготовку колекції ароматів, які були б такими ж: змінювалися залежно від настрою, погоди та навіть статі. того, хто є їхнім власником. Концептуально його твори близькі до знаменитих «Молекул» Гези Шоена, але звучання їх, безперечно, індивідуальне та унікальне.

Композиція №1 з Хмарної колекції відкрила це дивовижне парфумерне тріо у 2017 році. Вона називається Stratus, оскільки натхненням для Павлова послужили хмари стратосфери, ефектно підсвічені сонцем на заході сонця.

Парфум унікальний тим, що є шаруватою субстанцією з ароматичних масел, води і молекул, які і дарують цю дивовижне звучання.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: цей чистий простий дизайн - данина досконалому смаку дружини Зарко Альмана Павлова - Олени. До речі, "Хмарна колекція" – перша з усіх творів, у якій дизайнери відмовилися від позолочених кришок, зробивши їх контрастними чорними.

Купити Zarkoperfume Cloud Collection 1 в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього рідкісного нішевого бренду, створеного у 2008 році у Скандинавії.

 

Аромат, що змінюється, як погода!


Дерево, квіти та фрукти – всі ці акорди химерно змішалися у композиції Stratus, над якою особисто працював Zarko Ahlmann Pavlov.

Найяскравішою і найзвучнішою є тут нота обліпихи – солодкої, соковитої, суть терпкої та з кислинкою ягоди, яка чудово гармоніює з акордом дерева, і одночасно – з різноманіттям фруктових нот, що складають у цій композиції барвистий багатогранний мікс.

Шикарний і дорогий нюанс привносить шкіра, і вона ж дарує анімалістичний акцент – ту саму «тваринну привабливість», якої марно домагаються багато майстрів, і яка максимально присутня тут.

Особливу витонченість дарує парфумованій воді жасмин, який має солодкі, романтичні і чуттєві пахощі.

Вам, безумовно, варто купити Zarkoperfume Cloud Collection 1 в інтернет-магазині La Grande, якщо ви цінуєте унікальні аромати та любите здивувати себе та оточуючих новинками нішевої парюмерії.